Football, prosecco and friends! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Football, prosecco and friends!

Igår var det Champions League match. Jag filmade en del så en vlog från det kommer upp senare idag. Så fort den har laddats färdigt på youtube.

Mikael skulle vara inne lite senare idag eftersom det var sen match igår. Så han skjutsade barnen till skola och nursery. Så skönt! Första gången som jag kan vinka hejdå och faktiskt bara stanna kvar hemma och sätta igång med mitt direkt. Jag redigerade videon och det tog någon timme. Nu ska jag packa en order och sen måste jag klä på mig och åka iväg och handla lite innan jag hämtar upp barnen. Fast först hinner jag lägga mig i soffan en stund.

Vi har eftermiddagen med Mikael idag och sen har vi bara någon timme på lördag kväll och söndag tillsammans, sen ses vi knappt något på 3 veckor. Det känns ju sådär måste jag erkänna. Vi firar snart 8 år tillsammans också. Den dagen som jag flyger till Sverige. Han åker ju redan på måndag så vi blir ensamma här ett par dagar innan vi åker.

It was champions league yesterday. I did a vlog so that will be up later today! As soon as it´s done uploading at youtube. 

Mikael was gonna be in at training later today because it was a late game yesterday. So he took the kids to school and nursery. First time I get the chance to just wave good bye and then stay at home and start doing my thing right away. I edited the video and that took me some time. Now I need to pack an order and then groceries before picking the kids up. But first some chill time in the couch. 

We have the afternoon with Mikael today. Then we only have a short time saturday evening and then sunday. That´s us for about 3 weeks. He´s leaving monday morning and we are here another few days before we leave for Sweden. Doesn´t feel good at all to be away from each other for 3 weeks. We are celebrating 8 years together soon as well. The day we are going to Sweden. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej Josefin,

  Nu har ju ni barn och så men hur håller ni gnistan vid liv? Hur vet man att man ska nöja sig med sitt perfekta förhållande fast man saknar gnistan som man hade för några år sedan.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej. Det är en väldigt bra fråga. Tyvärr så är vi väldigt dåliga på att jobba på just oss som par. Just nu är vi mest föräldrar, att ha barn är en helt annan sak. Man får liksom inte tiden till varandra på samma sätt som innan. Men det handlar väl om att man måste ta tid för varandra, göra saker som man gjorde i början. Man måste anstränga sig för att hålla förhållandet vid liv. Något vi måste bli bättre på. Men just nu så finns det knappast någon tid över för oss. Eftersom att min man är borta så mycket. Den där gnistan måste man jobba hårt för att hålla kvar. Jag har väl inget jättebra svar förutom att ta tid för varandra, planera in dejter osv.

Annons