VLOG / Celtic – Manchester City – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

VLOG / Celtic – Manchester City

Här kommer vloggen från gårdagen! Hoppas ni gillar den. Kommentera, prenumerera och gilla gärna! Jag älskar att få feedback från er. Det gör det värt all tid som det tar att göra dessa vloggar.

Det här är alltså ett helt nytt sätt för mig på matchdag. Vanligtvis är det Mc Donalds innan matchen med barnen, hehe. Kontraster! Kul med något nytt.

Here´s the vlog from yesterday! Hope you like it. Comment, subscribe and like. I love to get feedback from you. Makes it all worth the time it takes to make these vlogs. 

This is a new way on a match day for me. Normally it´s Mc Donalds before the game with the kids, hehe. But this was so much fun as well. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tirnaog09

  That was great Josefin, good to see things from another perspective. It was a great night for football and an amazing atmosphere. Give your man our thanks & a big hug. Hail Hail

 2. Jennifer

  Hej. Undrade oxå över låten 😂 Den va mycket bra. Jättekul att du börjat göra vloggsen på svenska, känns som det blir mer du (inte för att jag känner dig så men du fattar nog va ja menar). Vill inte Micke vara med något i vloggsen? 🙂 ha de gott och fortsätt både med bloggandet och vloggandet! Ser fram emot nästa video!

 3. Josephine

  Great game I was there too, great atmosphere and Mikael brilliant. Sorry it rains so much in Glasgow, just keep smiling. Your children are beautiful and happy.

 4. matilda

  Jag älskar din videos när dom är på svenska kommer din personlighet mer ut. Jag undrar om du använder samma kamera som i början? Och skulle det vara någon tävling om det? Tyckte jag läste det för ett tag sedan.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag använder en Sony A5000 till mina videos. Har den andra kameran också. Men där ser jag inte mig själv så denna är smidigare så man vet att man är i bild. Då man kan vinka skärmen. Jo det kommer komma en tävling om den. Det drog ut på tiden bara 🙂

 5. Carina

  Så grymt kul det ser ut, jag som älskar fotboll och prosseco😉 kul att se att du har så kul, har verkat som du varit lite deppig ett tag så kul att se att du mår bra. Vet hur det är att ha svårt med barnvakt och så, har själv flyttat från hemstaden men har visserligen svärisarna här men de har fullt upp med sitt så då blir det inte så mycket nöje. Du är så värd en kväll med mysig middag, prosecco och härliga vänner! Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja det är mycket upp och ned. Alltid kul när man har något att göra och något att se fram emot. 🙂 Ja barnvakt är inte lätt alla gånger. Kram

 6. Lovisa

  Jättebra vlogg! Blir alltid lika glad när jag ser att en ny video har kommit upp 😀 Vilka var de andra tjejerna förutom Ia som ni åt middag med? Spelarfruar?
  Gillar btw att du kör vloggarna på svenska! Kram ❤️

Annons