Grå puts och svarta fönster – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Grå puts och svarta fönster

Downloads

Vägglampa från Bauhaus, Markslöjd. 

Hur snyggt är det med mörkgrå puts, svarta fönster och så dessa utelampor på väggarna? Det hade matchat vår inredning så bra i huset. Håller på just nu och funderar på om vi ska måla om fasaden eller byta till puts. Jag tycker ju att puts är galet snyggt. Speciellt såhär. En vecka, sen ska jag till huset och fixa igen. Jag längtar! Kliar i fingrarna. Det är dags att ta lite beslut i alla fall, för det är ju inte gjort på en dag.

Nu måste jag ta ut Geisha medan det är uppehåll, solen skiner till och med. Sen ska barnen hämtas! Fredagsmys bara vi tjejer idag.

How amazing is this house? Grey facade with black windows. I have to decide if we are gonna paint our facade now or to change to plaster instead. I love this! Goes so well with the inside of the house. Time to make decisions. 

Need to take the dog out now. While it´s not raining. Then pick up the kids! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons