Idéer till tvättstugan? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Idéer till tvättstugan?

20161_cola04a_01_PH128360 Downloads1
Jag har börjat planera hur vår tvättstuga ska bli. Den ska nämligen bli klar när jag åker till Sverige nästa vecka. Det ska även in en ny tvättmaskin och torktumlare. Jag vill få det helt fräscht! Det tänkte jag beställa i morgon så det hinner komma tills vi är där. Just nu är tvättstugan orange. Nej, det krävs lite jobb där nere och min bror ska måla i dagarna så allt blir fräscht. Sen blir det nytt golv. Så sen när jag kommer är det förhoppningsvis bara att inreda den. Källaren är rätt stor, vi har gott om plats. 2 rum för annan förvaring också som ska målas och läggas golv i. Men den här hyllan som heter Algot från Ikea är ju så bra. Den får det nog bli till alla rum. Eftersom man kan använda den på en massa olika sätt. Ett skåp på sidan så vi kan ställa in allt som inte är så fint. Som tvättmedel osv.

Har ni några tips på vad som är bra till tvättstugan så hit me!

I´ve started to plan our laundry room. I need to do that while I´m in Sweden this time. I´m thinking something like this! All from IKEA. My brother will start painting the walls these days and then it´s the floor. So It will hopefully be a lot done when I´m getting there. Still a lot to do thou. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hej. Jag har ett litet tips vad häller tvättstugan, köp en hylla att ha under tvättmaskinen och torktumlaren så de kommer lite högre upp. Kommer i skrivande stund inte för mitt liv på vad en sån heter, men det är lite skonsammare för ryggen (tycker jag i alla fall 😊)

 2. Malin öhrling

  Hej! Har Algot i klädkammaren och upplever oxå det som rangligt. Hade inte valt det igen, skulle nog titta på Elfa även om det är dyrare. Vet att Bauhaus har ett liknande system men vet inte kvaliten på det. Lycka till, Blir kul och se resultatet. Vi tänkte renovera vår tvättstuga i vår 😊

  1. Elina Nilsson

   Hej, jag har algot i min garderob/förråd och tycker inte att de är rangligt alls, kan säkert bero på hur bra väggen är och hur noga man varit när man monterat den 🙂 jag är väldigt nöjd, hyllorna är fyllda 😀

 3. Malin öhrling

  Hej! Har Algot i klädkammaren och upplever oxå det som rangligt. Hade inte valt det igen, skulle nog titta på Elfa även om det är dyrare. Vet att Bauhaus har ett liknande system men vet inte kvaliten på det. Lycka till, Blir kul och se resultatet. Vi tänkte renovera vår tvättstuga i vår. Med vänlig hälsning, malin

 4. Frida

  Jag har algot i hallen och har haft det sen i maj och tycker det funkar hur bra som helst. Tyckte också det verkade rangligt till en början och var rädd det skulle gå sönder direkt men med två kids 1 och 3år gamla tycker jag det har funkat gallant och ska nog installera lite hyllsystem i klädkammaren också. 😊

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag har inte lyckats hitta något liknande som verkar bra så jag får nog köra på algot. Hoppas det funkar ok i tvättstugan! 🙂 Skönt att höra att det funkat för er!

 5. J

  Hej
  Ja visst vill man ha en fin o smidig tvättstuga:-)
  Har du testat Algot innan? Jag har honom;-) i garaget t ridkläder. De e ungefär dit han kommer här hemma. Tycker det är ett rangligt system tyvärr. Ville bara berätta de. Om du inte testat o känner dig nöjd så hade ja valt ett annat system typ Elfa. Byggmax ska ha ett nu som e kompatibelt m Elfa tex. Bara ett tips 🙂

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Kollade lite online men känns som det är enklast att gå in i en butik. Känns lättar att veta vad man ska ha då 🙂

Annons