PLATFORM ANKLE BOOTS – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

PLATFORM ANKLE BOOTS

1-Downloads8Något som är inne just nu är denna typ av sko! Man hittar den lite överallt. Här har ni 4 olika modeller och inköpsställen. Den från Balenciaga är ju lite mer extrem än de andra. Jag är så sugen på ett par av dessa. Men vet inte vilka! Den här skon är perfekt för alla fester den här tiden på året. Lätta att gå i och bekväma, vilket är viktigt när underlaget inte är det bästa.

Vilka tycker ni är snyggast?

This is a shoe that´s in right now! You can find it at many different shops. Here´s 4 different types of this platform ankle boot. The one from Balenciaga is a bit extreme than the others. I want one of these, not sure which one. This type of shoe is perfect for all parties this time of the year. Easy to walk in and comfortable, which is important if it´s snow or ice. 

Which one do you like the most of these 4?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Dom från Kurt är snyggast tycker jag, Balenciaga blir lite för “tung”, lite för mycket, för min smak. Men supersnygg model på skol !! 🙂