En enkel outfit med det lilla extra! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

En enkel outfit med det lilla extra!

DesktopSom jag har skrivit förut och som ni sett i många av mina senaste bilder. Midjebältet! Jag har ett tunt och nu var jag sugen på större. Så jag beställde dessa 2 från Asos igår. De kommer hem om bara någon timme. Med lite annat kul också. Så taggad på att fota nya coola bilder. Så fort Lexie gått och lagt sig ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.

As I have said before and as you have seen in my latest pics. Waist belt! I have a thin one and I wanted a bigger one as well. I ordered these 2 from asos yesterday. They are coming in just an hour. With some other fun stuff as well. So excited to shoot new cool pictures. As soon as Lexie is taking her nap I will jump in the shower and get ready. 

Downloads9Här ser ni 2 exempel på midjebältet. En enkel outfit med det lilla extra! Exakt som jag gillar det.

Nu ska jag fortsätta med städningen här hemma. Känns som man får plocka leksaker och annat i evigheter. I morgon får vi i alla fall besök, min pappa och min bror kommer hit. Ska bli kul! Så ett rent hus då vore ju trevligt.

Here´s 2 examples of the waist belt. A simple outfit with that extra touch! Just as I like it. 

I´m gonna keep going with the cleaning now. Feels like you can pick up toys and other stuff for ages. We are having visitors tomorrow. My dad and my brother is coming. Will be fun! So a clean house would be nice. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.