1a advent & PMS? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

1a advent & PMS?

Jag köpte ett litet träd på IKEA och 4 ljus till adventsljusen. Ljusslingan hade vi hemma från förra året. Det blev så mysigt på köksbordet nu. Jag insåg att jag inte hade någon kruka som passade trädet så jag planterade om det i en glasvas. Så nöjd! Det är ju himla fint. Det ska jag göra mer hemma Sverige också.

I bought this tree and 4 candles on IKEA. We had the lighting from last year. So cosy on our kitchen table now. I realized I didn´t have a pot to put the tree in. So I did it in a glass vase instead. Så nice! Love how it turned out. Need to do it like that in Sweden as well. 

Det var en exalterad Lucia som gick upp i morse. Kalas och julpynt idag! Här sitter hon framför renarna och önskar sig något, hon fick 3 bitar när hon hade sönder pepparkakan. Då får man önska sig något! Jag har världens finaste barn. Bäst! Vi var på kalas idag. Kaos. Det fick mig att inse hur fina mina barn är. Väldigt enkla och lyssnar faktiskt väldigt bra. Barnkalas är ingen favorit, haha.

Jag är inte på topp. De här dagarna har verkligen vart orkeslösa. Så lättirriterad. Jag undrar om jag har PMS. Jag har spiral i och egentligen så ska jag inte ha mens. Men det kommer lite ungefär en gång i månaden ändå. Ingen koll på när. Så jag vet inte om detta är det. Jag har aldrig haft problem med det innan. Men jag har förstått att det blir värre efter man fått barn. Jag känner mig extremt låg i alla fall. Så jag undrar hur jag ska lyckas packa dessa 30+ ordrar jag fick i helgen. Micke är borta ett par dagar nu så jag är ensam med barn och hund. Vart ska jag hitta orken? Jag har ingen aning. Jag vill helst lägga mig ned och gråta typ.

I´m not on top. I think I might have PMS. Not sure. Never had those problems. But I´ve heard it gets worse after having kids. And I don´t even know when I´m supposed to have it. Not supposed to have my period. But it´s there, a little. Now and then. I´m really low. So I have no idea how I´m supposed to manage to pack all these 30+ orders that came in during the weekend. Mikael is away a few days now as well. So I´m alone with the kids and dog. Where am I supposed to find the strength? I have no idea. Just wanna lay down and cry.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Så starkt av dig att våga prata om detta. Jag förstår verkligen att det blivit så, du drar ett tufft lass och är mycket ensam. Men måste bara kommentera när jag läste spiral. Spiral kan göra en deprimerad. Nu vet jag inte vad du använder men jag tycker du ska ta ut den och testa i några månader och se om det blir bättre. Jag kommer aldrig kunna ha någon form av preventivmedel igen tyvärr nu när jag vet hur bra jag mår utan dom. Ta hand om dig! Massa kramar!

  2. Patricia

    Det är så tufft när sådana perioder kommer – speciellt om allt vuxenansvar ligger på en själv! Vare sig det är PMS eller ej så rekommenderar jag verkligen All in one boozt! De mirakelpillren har tagit bort min pms nästan helt. Blir lite tröttare än normalt bara, men innan jag började med dem så var jag så fruktansvärt arg/ledsen/irriterad heeela tiden under pms:en. Kram!