Q&A – i brist på inspiration. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Q&A – i brist på inspiration.

Josefin Lustig-12Jag älskar den här bilden. Saknar Sverige!

Dåligt bloggande på mig just nu. Men jag har verkligen ingenting att skriva om. Jag är mest hemma om dagarna och det händer ingenting. Jag är sjuk, ont i halsen. Jag har gått runt i mjukiskläder, otvättat hår och utan smink i över en vecka nu. I morgon ska dock Lucia på kalas så då måste jag rycka upp mig.

Jag tänkte att om ni har några frågor som ni vill ha svar på så skulle vi kunna köra en liten frågestund, passar ju bra när min inspiration tryter. Så ställ era frågor här. Inga frågor är dumma frågor! Jag svarar på det mesta.

I love this picture. I miss Sweden! 

I´m not in the best blogging mood right now. But I have nothing to share. I´m just at home every day and nothing to say really. I´m sick, sore throat. I´ve been walking around in my pajamas, unwashed hair and no makeup for over a week now. But Lucia is going to a birthday party tomorrow so I need to shape up. 

I thought we could do a Q&A, because I have nothing else to write about right now. If there´s anything you want to know, ask here. No question is stupid! I answer most of it. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Gör du allt själv med Little one & I eller har du någon anställd som hjälper dig? 🙂
  Har du testat fillers någon gång?
  Vilket land reser du helst till på semester?

 2. Frida

  – Vad finns det för alternativ för dig gällande hjälp nu när du inte mår bra?
  Jag är själv i samma sits sen september,sjukskriven vilket innebär att min man vabar för vårt yngsta barn. Jag antar inte du inte har möjlighet till sådan avlastning?

  Vill bara säga fortsätt kämpa på. Du är verkligen tapper som tar upp ett ämne som detta. Jag tror att det betyder mycket för många, iaf för mig.
  Det finns alltid ett ljus i tunneln även fast tunneln känns oändlig och mörk,
  Kram på dig!!

 3. Anita

  Älska dina mjukisbyxor och huvtröja som jag köpte på black friday 🙂 Skulle nog valt l xl i str pga min längd men det är verkligen jättebra kläder. Så himla snygga och sköna 🙂 så kul att matcha med dottern med 🙂

 4. Marte

  Jeg synes det høres helt riktig ut å bare gå i mjukis-klær og uten sminke nå- det må være ok når man kjenner seg sjuk. Her er min fråga/ utmåning: kan du gå utan smink i 1 måned? Prøv!! Det kan være en god greie. Man kjenner seg som skit i begynnelsen men når man oppdager at alle er like glad for å seg deg, prate med deg osv- så glemmer man at man er osminkad. En reell boost!

 5. Emma

  Älskar verkligen din blogg och din stil!

  Vad har du för framtidsdrömmar?
  Om orken finns tränar du då något?
  Har ni funderat på att permanent flytta till huset i sverige?

  Ta hand om dig! Allt kan bara bli bättre ❤ kram

 6. Clare

  Do you ever consider going back to live in Sweden even while mikael is in glasgow? I know some footballers’ families don’t move with them x

 7. Ingrid

  Älskar din blogg! Jag har följt dig i massa år. Du är en stor stilinspiration för mig. Jag undrar vad har du för ögonfransförlängning? Singelfransar eller volymfransar? Är förvirrad i fransdjunglen och tänkte göra till nyår. Kan du göra kollage med kläder och varifrån din stilinspiration kommer. Du är alltid så jäkla snygg 🙂 styrke kramar!

 8. Wickan

  Tycker du verkar vara en grym tjej med skin på näsan o du är verkligen underbar med dina döttrar ❤️

  Vad är du utbildad till? (Gymnasie eller annan utbildning i bagaget?)

  Vad ska man inte missa att se/uppleva i Glasgow?

 9. Becca

  Har du någon bucketlist? Kan du i så fall nämna några saker som finns med på den? 🙂
  Har Lucia och Lexie några andranamn? Varför har ni valt de namn ni har valt till dem?
  Har du varit brunett någon gång? Har du någon bild på det?
  Har du några favoritsmycken?