Answers on the Q&A – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Answers on the Q&A

Gör du allt själv med Little one & I eller har du någon anställd som hjälper dig? 🙂 Jag göra allt själv. Allt från foton, mail, packa ordrar, designa, hemsidan, marknadsföring osv.
Har du testat fillers någon gång? Ja, jag har fyllt läpparna ett par gånger!
Vilket land reser du helst till på semester? Nu blir det att vi oftast åker till Dubai. Men jag vill gärna åka till Thailand. Har aldrig varit där.

 

– Vad finns det för alternativ för dig gällande hjälp nu när du inte mår bra?
Jag är själv i samma sits sen september,sjukskriven vilket innebär att min man vabar för vårt yngsta barn. Jag antar att du inte har möjlighet till sådan avlastning? Vill bara säga fortsätt kämpa på. Du är verkligen tapper som tar upp ett ämne som detta. Jag tror att det betyder mycket för många, iaf för mig.
Det finns alltid ett ljus i tunneln även fast tunneln känns oändlig och mörk,
Kram på dig!!

Nej. Det är den hjälp jag får när min man är hemma. Men han kan inte precis ta ledigt om jag mår dåligt. Så min avlastning är skola, nursery och när min man kan hjälpa till extra. Tack!! Jag vet att det hjälper många så det gör det bara extra skönt att skriva om det. Det hjälper även mig! Jag mår bättre av att skriva av mig. Kram och hoppas du snart mår bättre!

Jeg synes det høres helt riktig ut å bare gå i mjukis-klær og uten sminke nå- det må være ok når man kjenner seg sjuk. Her er min fråga/ utmåning: kan du gå utan smink i 1 måned? Prøv!! Det kan være en god greie. Man kjenner seg som skit i begynnelsen men når man oppdager at alle er like glad for å seg deg, prate med deg osv- så glemmer man at man er osminkad. En reell boost!

Jag har i princip vart utan smink i över 2 veckor nu. Så en månad hade gått utan problem! Jag har ju fransar och bryn så jag känner mig ändå rätt okej osminkad. Jag har inga problem alls att gå runt utan smink. Men jag tycker det är kul att göra mig i ordning med smink, det är mest det.

 

Älskar verkligen din blogg och din stil! 
Vad har du för framtidsdrömmar? Oh, just nu vill jag bara må bra och vara lycklig. Njuta av livet! Det är prio ett.
Om orken finns tränar du då något? Inte just nu. Jag har tänkt börja med mer träning så fort min envisa förkylning och denna magsjuka är över. Jag vet att träning är bra för depression så jag ska ta tag i det. Tänkte testa Yoga också!
Har ni funderat på att permanent flytta till huset i sverige? Ta hand om dig! Allt kan bara bli bättre ❤ kram I framtiden får vi se. Vi har ingen aning vad som händer då. Men vi har i alla fall ett alternativ vilket känns väldigt bra! Tack, Kram!

 

Do you ever consider going back to live in Sweden even while mikael is in glasgow? I know some footballers’ families don’t move with them x I have been thinking about that. But I don´t want to live without Mikael. We would never see him. So that´s nothing for us. I don´t want him to miss everything that´s going on with the kids and they would miss him too much.

 

Älskar din blogg! Jag har följt dig i massa år. Du är en stor stilinspiration för mig. Jag undrar vad har du för ögonfransförlängning? Singelfransar eller volymfransar? Är förvirrad i fransdjunglen och tänkte göra till nyår. Kan du göra kollage med kläder och varifrån din stilinspiration kommer. Du är alltid så jäkla snygg 🙂 styrke kramar! Vad kul att du hängt med så länge! Jag har volymfransar. I början hade jag singelfransar men jag tycker om volym mer. Singelfransar ser mer ut som naturliga fransar. Jag gillar mer och fylligare! Så till nyår hade jag garanterat kört volym. Tack! Kan försöka göra lite mer kollage i framtiden. Kram!

 

Vill ni ha fler barn? 🙂 Inte just nu! I framtiden vet man aldrig. Vi är fortfarande unga så vi hinner skaffa fler senare om vi känner för det då. Men just nu är vi båda väldigt nöjda med 2.

 

Hvor henter du stilinspirasjon fra? 🙂 Bra fråga. Instagram skulle jag säga. Annars vet jag inte, läser inte så jättemycket bloggar längre!

 

Tycker du verkar vara en grym tjej med skin på näsan o du är verkligen underbar med dina döttrar ❤️ Vad är du utbildad till? (Gymnasie eller annan utbildning i bagaget?) Tack snälla! Jag gick barn och fritid på gymnasiet och jag är utbildad simlärare.

Vad ska man inte missa att se/uppleva i Glasgow? Då måste jag säga att man måste gå och se Celtic spela. Gärna derbyt mot Rangers. Det är något speciellt. Men är man inte för fotboll så kan man ju shoppa, haha. Ska jag vara ärlig så har inte vi upplevt speciellt mycket i Glasgow. Hade det vart bättre väder så hade vi gjort mer. Men vi blir för bekväma och gillar inte att göra saker utomhus i dåligt väder.

 

Har du någon bucketlist? Kan du i så fall nämna några saker som finns med på den? 🙂 Nej det har jag inte. Jag borde kanske skaffa en!
Har Lucia och Lexie några andranamn? Varför har ni valt de namn ni har valt till dem? Ja de båda heter Elisabet i andranamn. Jag heter det och även alla tjejer på min sida. Farmor, mormor, syster osv.
Har du varit brunett någon gång? Har du någon bild på det? Ja, jag har haft alla möjliga färger. Nu hittade jag ingen bra bild på det. Men jag har haft svart, rött, brunt, rosa..
Har du några favoritsmycken? Josefin Lustig-10

Två armband som alltid sitter på, ett från Pandora och ett Edblad med ett hjärta som jag fått av min bästis.

img_0064.jpgOch dessa 2 halsband har jag alltid. Det korta är från Jane Koenig och har ett M på, det långa är från Emma Israelsson och har två brickor med Lexie och Lucia på. Sen har jag oftast samma ringar i öronen. Eventuellt större ringar ibland i de första hålen.

Har du några bra julklappstips till sin pojkvän/man?
Hoppas du mår bättre snart!❤

IMG_0925När Mikael fyllde år fick han dessa skor från Balenciaga. Han önskade sig dessa! Jag tycker det är svårt att hitta presenter till min man. Han har ju det mesta han vill ha eller så kan han köpa det själv. Annars hade jag nog köpt kalsonger, haha. Det behöver han nya. Kanske en mysdress? Mikael älskar mörk choklad så det hade han också blivit glad för. Lite finare choklad! Behöver inte vara så avancerat. Till julkapp så har jag köpt ett par hörlurar, som han önskade sig. Det kan jag skriva här eftersom han fick vara med och välja. Även om jag faktiskt hade kunna köpt dom själv då han tyckte de jag valde var okej. Men han är lite petig.

 

Hade du några cravings som gravid? 🙂 kram Nej ingenting som jag verkligen var tvungen att ha. Med Lucia i magen åt jag lite mer wienerbröd än normalt. Med Lexie åt jag som vanligt. Choklad och cola kanske. Men det har jag ju cravings på normalt också.

Use the translator to get it all into English. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej!
  Jag vill bara slå ett slag för träning vid depression. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så effektivt som det är på mig. Dels är det ju det fysiska men det är nog lite att det är något jag gör för bara mig, och att det tar mig hemifrån. Så även om det går att träna hemma så är det, för mig, superskönt att komma iväg och ha lite rutiner kring det. Jag blandar ganska intensiv träning med bla Yoga. Jag hade aldrig gått på yoga innan och tyckte det var lite trams. Jag hade fel. Så skönt och jobbigt, väldigt beroende på instruktör. Så även om du inte gillar det i början, testa igen så du kanske hittar en instruktör du gillar,
  Kämpa på, det blir bättre. Jag lovar!

 2. Clare

  Love the q&a!
  The translation isn’t perfect but I think someone asked about exercise to help with how you feel? I get told that a lot and I’ve tried, I really have, but it doesn’t make me feel better.
  People will tell you lots of things that will help. They might or might not. Don’t get disheartened if they don’t, everyone is different x