Giant daddy – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Giant daddy

IMG_1074 IMG_1075Proud kids!

Igår var vi med Micke till Celtic Park och barnen fick springa runt och leta efter deras pappa på väggen medan han var och tog foton med alla barn. Sen åkte vi och åt så mycket god mat. Bästa restaurangen! Så barnvänliga och maten är så jäkla god. Deras mozzarella sticks är min favorit. Doppade i aioli. Jag är hungrig och sugen allt vi åt igår.

Nu väntar vi på att Micke och Lexie ska komma hem.

We went with Mikael to Celtic park yesterday and the kids were running around looking for their daddy on the wall while he was taking photos with all the kids. Then we went to Bella Vita for dinner. Best food ever! You need to go there if you haven´t been yet. The mozzarella sticks are amazing. And everything else. I´m hungry, want all that food now again. 

We are waiting for Mikael and Lexie to come home now. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josephine MacKinnon

    Great to see your having lovely family time. Bella Vita is my local restaurant and we always go there, it’s fab. I hope I see you there one day and I’ll say Hi😊have a brilliant Christmas and lots of good health😇 love Josephine

Annons