Just me and my big girl – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Just me and my big girl

IMG_1106 IMG_1107Idag hade jag och Lucia egentid. Lexie var på Nursery. Det är väldigt sällan som bara jag och Lucia får tid tillsammans. Det var så mysigt! Vi duschade/badade, la oss och mös i sängen en stund. Jag somnade, så skönt!  Vi gick och fikade, Hot chocolate, våffla, scones.. Sen handlade vi ingredienser och åkte hem och bakade Rocky Roads. Man uppskattar verkligen hur lätt allt är med bara ett stort barn, hehe.

Me and Lucia had alone time today. Lexie was at Nursery. Me and Lucia doesn´t have that time together that often. It was so nice! We took a shower/bath, went back to bed to cuddle for a bit. I fell asleep. We went to the cafe, hot chocolate, waffle, scones.. Then got things for baking and went home and made rocky roads. You really appreciate how easy things are with just one older child. Hehe! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag håller verkligen med. Det är så skönt att kunna prata och diskutera med dem. Man måste njuta av tiden. God jul! Kram

Annons