Är det verkligen julafton i morgon? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Är det verkligen julafton i morgon?

IMG_1142Dag två med en varm choklad och marshmallows. Lyx med jullov! Några sekunder efter att bilden togs så skulle hon smaka min chai latte och spillde ut halva i mitt knä. Det kom till och med in i jackärmen. Det var bara att äta upp snabbt och hem och byta om. Kändes som att jag hade kissat på mig.

Sen ska vi inte tala om detta väder. Fy fan! Man vill inte ens gå utanför dörren. Blåser storm och ösregnar, hela dagen lång. Mörkt hela dagen. Jag ser fram emot morgondagen, men julkänslorna är inte rikligt där. Önskar att vi fick fira med övriga familjen också.

Day two with hot chocolate and marshmallows. Nice to be off school! A few seconds after this picture was taken she wanted to taste my chai latte and spilled half of it all over me. It even found it´s way into my arm, in my jacket. We had to eat quick and then go home and change. Felt like I peed in my trousers. 

And we shouldn´t even talk about this weather. Horrible! Don´t even want to leave the house. So windy and rainy, all day long. So dark as well. I look forward to tomorrow, but I have no christmas feelings. Wish we could celebrate with the rest of the family. 
IMG_1144Lucia var väldigt besviken på att vi inte har några morötter hemma till Reindeer. Men man kan ju inte komma ihåg allt?! Så jag googlade, de äter tydligen grönsaker och havregryn. Perfekt, fick bli en liten mix. Tomten får gröt och en liten bit choklad. Nu får jag inte glömma bort att ta bort lite så det ser ut som att de ätit, hehe.

Jag sitter och kollar på uppesittarkvällen ensam, eller ja. Med barnen vakna. Jag jobbar hårt med att hinna med alla 3 lotter. Jag hade ju hellre suttit här i lung och ro. Men att natta Lexie nu för tiden tar evigheter. Så jag väntar tills hon är riktigt trött så missar jag förhoppningsvis inget spel. Om jag ens orkar hålla mig vaken genom hela. Det är tveksamt. Det tar ju sån tid! Speciellt när man inte har sällskap och gör det till en kul grej.

Lucia was really disappointed that we didn´t have any carrots at home for the Reindeer. But you can´t remember everything?! So I googled, they eat veggies and oats. Perfect! We made a mix. And a little something for Santa as well. I need to remember to take some away so it looks like they have had some, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons