What´s in my favourite smoothie – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

What´s in my favourite smoothie

IMG_1077På senaste tiden så har jag gjort den här smoothien varje gång. Så jäkla god! Jag köper en färdig mix av fryst ananas, papaya och mango. Sen har jag i frysta jordgubbar, tycker den blandningen blir så god. Lite mynta och Alpro kokosmjölk. Ni måste testa! Den är så god.

Nu ska jag och Lucia till frisören. Dags att fixa min utväxt och toppa lite.

I´ve done this smoothie all the time lately. I love it! I buy a mix of frozen papaya, pineapple and mango. I mix that with frozen strawberries. Think that mix is so yummy. A bit of mint leaves and mixed with coconut milk from Alpro. You need to try! 

Time for me and Lucia to go to the hairdresser. Need my roots done and cut the ends a bit. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons