Christmas pinatas – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Christmas pinatas

Vi glömde bort dessa pinatas på julafton, sån tur var. För då hade vi något kul att göra igår också. I Lucia´s hade jag lagt små leksaker och godis. I Lexie´s bara leksaker. Det tog bra länge innan Lucia fick hål på dem. Lexie hjälpte till men det hände inte mycket när hon slog, hehe.

Det blir ett par tuffa dagar nu innan nyårsafton. Att underhålla barnen i denna storm är inte lätt. Man vill helst inte gå ut. Ska se om vi kan gå på bio en dag i alla fall. Det finns 2 filmer som Lucia i alla fall skulle gilla nu. Lexie satt still hela förra gången, men det krävs nog 2 vuxna utfall att hon skulle bli less. Så inte Lucia blir lidande.

We forgot about these pinatas on Christmas, which was good. Because we could do that yesterday. Lucia had small toys and sweets in hers and Lexie only had toys. It took a while before Lucia managed to get the stuff out. Lexie helped but it didn´t happen much then, hehe. 

It will be a few tough days to entertain the kids before new years. It´s not easy in this weather. Don´t even want to leave the house. We´ll see if we can go to the cinema one day. There´s 2 movies that Lucia would love. Lexie did sit still the last time but you never know with her. So I think we have to be 2 adults just in case she would be restless. Don´t want it to affect Lucia. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons