My girls! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My girls!

Alltså, jag älskar mina tjejer SÅ MYCKET. Går liksom inte att förklara. Älskar hur fina de är mot varandra. Lexie hade somnat i soffan, Lucia ville att jag skulle lägga henne där så de kunde mysa. Ja, världens finaste tjejer har jag. Alla 3!

Självklart är det jobbigt ibland, de bråkar som syskon gör. Men alla fina saker väger så mycket starkare. Mitt hjärta och jag ler varje dag för jag är så stolt.

Can´t describe how much I love my girls. Love how nice they are to each other. Lexie fell asleep on the couch, Lucia wanted me to put her there so they could cuddle. Best girls in the world, all 3 of them! 

Of course it´s hard sometimes and they fight lite siblings do. But all the nice things whey more than that. My heart and me smile every day because I´m so proud. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clare

    This is why I know you won’t let depression beat you. You have so much love for your family && friends, it can’t win x

Annons