Spa day at home! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Spa day at home!

Idag har jag en skönhetsdag för mig! Eftersom att vi åker till Dubai snart så kände jag att jag ville unna mig lite egentid med allt som får mig att må bra och känna mig bra. Jag började med att skrubba hela kroppen med en skrubb från Rituals, den kan jag rekommendera. Den är super! Sen smörjde jag in mig lite med hudkräm från Rituals också. Mest på torra ställen. Sen smörjde jag in mig med St. Moriz brun utan sol överallt. Vanligtvis så känner man sig ju galet blek de första dagarna utomlands, nu tänkte jag skippa det.

I have a beauty day today! Because we are going to Dubai soon I wanted to feel good about myself. I started to scrub my body with this scrub from Rituals, it´s so nice. Then some bodylotion at my dry parts. Then some fake tan from St. Moriz. I always feel really pale the first days on holiday, but I don´t want to do that now. 

För ansiktet så har jag använt allt det här. Men ansiktsskrubben från Estée lauder är i princip slut nu, så jag tänkte se om jag kan hitta en ny på flygplatsen. Jag älskar maskinen från Veet. Du kan raka allt hår i ansiktet hur enkelt som helst. Perfekt för ögonbrynen!

For my face I used all of these products. But the scrub from Estée lauder is almost finished, will try and find a new one at the airport. I love the machine from Veet. Perfect for all the facial hair. Love it for my brows! 

Jag var ju till frisören för att färga utväxten innan jul. Men jag färgade aldrig. Mitt hår har gått av på en del ställen. Mitt hår är känsligt just nu. Jag vet inte varför. Det kanske har med mitt mående att göra. Håret blir förmodligen sämre av det också. Men men. Jag har i den här från Olaplex nu i ett par timmar. Ska försöka komma ihåg att göra det lite oftare!

Nu ska jag fortsätta träna, jag kör styrka här hemma. Försöker få in lite varje dag. Än så länge går det bra! Har en kettle bell som jag kör olika övningar med.

I went to the hairdresser to do my roots, but I never did them. Because my hair is breaking. It´s so sensitive right now. Not sure why. Might be a mix of bleach and how I´m feeling. I´m using this treatment from Olaplex now for a few hours. Need to try and it more often. 

I´m going to keep working out now. Doing some exercises with a kettle bell at home. Trying to do it every day. So far I´m doing ok. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hej!
    Vi funderar på att åka till Edinburgh men bo lite mer ute på landsbygden. Har du tips på boende och aktiviteter man kan göra. Vi har vår tvååring med oss.

Annons