Can´t wait for spring! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Can´t wait for spring!

Downloads16Jag vill klä mig såhär. Skönt men snyggt! Jag känner att det var länge sen jag gjorde mig i ordning och kände mig sådär snygg. Att få tänka ut en outfit som känns on point och bara känna sig fin. Jag har allt förutom klänningen/tröjan, den hittar ni hos Zara. Åh jag längtar så mycket till våren nu!

Jag är shoppingsugen också! Skulle vilja åka på en shoppingweekend med en tjejkompis. Eller bara min man!

I want to dress like this. Comfy and so me! I feel that it´s been too long since I got dressed and felt that nice feeling. To pick an outfit and to feel on point. I have everything except the dress/sweater, it´s from Zara. I can´t wait for spring now! 

I want to go on a shopping weekend with a friend. Or just my husband! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.