Fifty shades darker, looove it! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Fifty shades darker, looove it!

Downloads24

Ser ni vad jag tänker med denna outfit? Skulle vara så snyggt ihop. Jag hade velat ha den bruna(?) toppen över den svarta tröjan. Jag är shoppingsugen och försöker komma på en ny kul outfit att ha nästa helg. Då ska vi fira Ia som blir 30!

Sent inlägg idag. Jag har pluggat, tränat i 1.5 timme och vart på bio. Alltså, Fifty Shades Darker. Jag dör så bra! Vill se den igen, igen och igen. Nu ska jag sova. Måndag i morgon, ny vecka. Jag älskar måndagar nu för tiden.

Do you see what my thoughts are with this outfit? Would be so nice together. I would like to wear the brown(?) one on top of the black top. I really want to shop. I´m looking for a new fun outfit for next weekend when it´s time to celebrate Ia that´s turning 30! 

Late post today. I have been studying, working out 1.5 hour and then cinema. Fifty shades darker. Omg! Too good. Want to see it again, again and again. Time to sleep. Monday tomorrow, new week. I love Mondays..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.