One of those days.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

One of those days..

Downloads25Vad tror ni om denna outfit? Jag har nog aldrig haft sÄhÀr vida byxor. Men till en sÄn hÀr topp sÄ kÀnns det rÀtt kul. Jag tror att jag kan se lÀngre ut. Tillsammans med stora ringar i öronen, min lilla grÄ chanel och mina favoriter att festa i. Med dessa skor kan jag dansa i timmar!

Jag sitter hemma med barnen idag. Vilket gör mig lite smÄtt galen! Jag vill bara flytta nu. Tycker inte om att vara hemma nÀr man bara vill flytta och fÄ ordning. Jag Àr sÄ trött idag! Vill bara sova, huvudvÀrk. TÀnkte kanske smörja in mig med brun utan sol. Om jag orkar..

What do you think about this outfit? I have never had this wide trousers. But it would be nice to that top. I think I would look longer as well. With big hoops, my little grey chanel and my favourite heels to party in. I can dance for hours in these! 

IŽm home with the kids today. It makes me insane! Just want to move now. DonŽt like to be home when you just want to move and get stuff organized. IŽm so tired today! Just want to sleep, head ache. Might do a fake tan. If have the energy for it.. 

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr! Och du har vÀl inte missat topplistorna, klicka hÀr!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.