So disappointed!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

So disappointed! 

En favorit på gymmet, gröt och varmt vatten med citron!

Jag gjorde mitt första prov idag. Tänkte inte ens nämna det. Men skriva är min terapi. Jag kände mig helt okej förberedd innan provet. Men när jag kommer dit så känner jag att det verkligen inte var mina frågor. Inte det jag kan bäst. Skit också! Jag hade 3 fel för mycket. 3 FEL. Så störigt! Jag var så besviken. Det hade vart så skönt att ha den första delen klar. Nu måste jag plugga mer och göra om provet. Igår hade jag känslan av att den här veckan skulle bli bra. Vi kanske får flytta och jag kanske klarar första provet. Men nej. Så blev det inte. Att jag tar det så hårt är väl ett tydligt tecken på att jag fortfarande inte mår 100% bra. När jag tycker saker är kul och går bra så mår jag bra. Men de jobbiga sakerna är fortfarande jobbigare än de borde.

Jag känner mig helt slutkörd just nu. Lexie kissade i sängen i natt, hon var vaken från 5 i morse. Sen upp och träna ett tungt pass efter gårdagens 2 timmars pass. Det var jobbigt. Sen att vara nervös inför något och sen inte klara det. Träningspasset var bra i alla fall. Kul och bra! Jag beställde just riktigt snygga träningskläder också. Kan visa sen. Nu ska jag plugga vidare.

A favourite at the gym, porride and hot water with lemon. 

I did my first test today. I wasn´t going to mention it. But writing is my therapy. I felt ok prepared for the test. But when I got there I felt that the questions wasn´t about what I know the best. So annoying! I needed 3 more questions right. That´s pretty annoying as well. So close. I was so disappointed. Would´ve been so nice to have the first part done. I need to study more now and do that test again. Yesterday I had a good feeling, that this was going to be a good week. I might pass my first test and we might move house. But no. That I´m taking it this hard is probably a sign that I´m still not feeling 100%. When things are fun and going well I´m feeling ok. But when it´s tough it´s too tough than it should be. 

I feel exhausted now. Lexie had an accident in the bed last night and she´s been awake since 5 this morning. Then up and do a tough circuits class, after yesterdays 2 hour gym session. It was hard! And then to be nervous for the test and not pass it. The workout was really good thou. And fun! I just ordered new gym clothes as well. I´ll show you later I´m gonna keep studying now. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Du kommer klara det vid annat tillfälle. Ingenting som är värt kommer enkelt <3 Man måste vara snäll mot sig själv, ingen kan allt från början.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja jag hoppas det. Så jobbigt bara att behöva vara nervös och stressad en gång till när jag kunde klarat det.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   I know, you learn from it as well. But it´s just so annoying. I´m sensitive against stress so I just wanted to pass. X

Annons