When you can´t get the result you want – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

When you can´t get the result you want

Usch vilken dålig dag! En sån dag då jag vill dra täcket över huvudet.

Jag tog den här bilden i morse. Tänkte fota och se om det blivit några framsteg. Jag känner mig starkare. Men jag stör mig på att jag inte kan få de resultat jag vill ha tack vare min hud. Det är speciellt huden i mitten, där bristningarna är. Det är en sån dag idag. Då man stör sig på det mesta. Sen fick jag veta i morse att det förmodligen inte blir flytt förrän i Mars.

Nattningarna med barnen är kaos, nätterna är kaos. Vi bor i ett kaos, redo att flytta. Mitt huvud är kaos just nu. Sorry för ett deppigt inlägg. Var tvungen att skriva av mig. Onsdagar är min vilodag från gymmet, då Lexie är hemma från Nursery. Men jag avskyr onsdagar just nu. För att jag helst inte vill vara hemma då jag inte trivs här. Blir på så otroligt dåligt humör av att gå hemma i ett hus i kaos.

What a bad day! A day you just want to pull the blanket over your head all day. 

I took this picture this morning. Was going to see if there´s a change. I feel so much stronger. But I´m annoyed that I can´t get the result I want thanks to my skin. Specially the skin in the middle with all the stretch marks. Just one of those days when everything annoy you. Then I just found out that we probably won´t move until March. 

Put the kids to bed are chaos, nights are chaos. We live in a chaos, ready to move. My head is chaos. Sorry, just have to write this to get it off. Wednesdays are my rest day from the gym because Lexie is home from Nursery those days. But right now I hate Wednesdays. I don´t like being home because I don´t feel good in this chaos. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  fina du, det kommer bli bättre! håll ut. gör något roligt med dina barn, gå på lekland, åk och simma i badhus, åk till en bondgård etc. det är bra stt du skriver av dig.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja, i morgon blir en bättre dag! Vill bara flytta så att jag trivs tiden jag är hemma också. Nu väntar man bara. Vilket är störigt!

 2. Marte

  Det er litt urettvist at vi kvinner skal merkes for livet etter at vi har fått barn. Jeg har ingen strekkmerker- men måtte opereres på grunn av fødslene, og har nå 5 fule arr (scars) på magen. Min mann sier det er “battle scars”- et tegn på at man faktisk har gått igjennom noe stort! 🙂 Jeg synes du er kjempefin! Ush, kaos på netterna er slitsomt… Sover de i sine senger, eller kommer de til dere? Vår 5-åring har plutselig blitt veldig redd hvis han våkner på natta, han så musikkvideoen til Michael Jackson “thriller” på youtube uten at vi visste om det…. Yikes! 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag tycker det är orättvist hur mycket mer vi måste göra över lag, haha! De har de jäkligt enkelt. Nej just nu sover båda i vår säng. Lexie´s säng har vi sålt för att vi ska flytta. Lucia har i princip alltid sovit med oss, men somnat i sin egen säng. Nu somnar båda i vår säng och sen bär vi över Lucia till gästrummet och så sover vi med ett barn var. Men Lexie vaknar varje natt och är jättearg. Hon ska ha den andra personen och är i princip otröstlig av den andra. Så skumt! Åh ja, det är svårt att hålla koll på allt de kollar på alltså.

 3. Sandra

  Du har fött 2 barn! Då kan man få uttänd hud på magen som inte går tillbaka, oavsett hur mycket man tränar tyvärr. Om jag vore du skulle jag inte fokusera så mycket på magen. Du kan ju träna upp sjukt snygga armar, ben och rumpa istället 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja jag vet! Det är det som stör mig, att oavsett hur mycket jag tränar så är den så. Jag ska träna upp snygga armar och rumpa också, hehe. Men för mig är mage och rumpa nummer 1. Men men 🙂

 4. Anita

  <3 Klart du får klaga och skriva av dig i din egen blogg. Forstår att du vill dra täcket över huvudet när det blir kaos jag var så sugen på at göra et själv senast igår

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Åh ja, ibland är det bara så. Men sen kort därefter känns det bättre igen. När man fått klaga, hehe. Hoppas du mår bättre! Kram

 5. Johanna

  ~Varje sår blir till ärr, varje ärr bär på en historia en historia som säger Jag överlevde~…. <3 du är fin som du är

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja det är klart! Men det stör mig lite när man tränar mycket och det är kul att se resultaten. Sen går det inte riktigt. Men tack! 🙂

 6. Marie

  Åh! Vet känslan! Tränar också men har det där förbannade lösa skinnet runt naveln efter mina två små killar.. Försöker inte bry mig men det gör jag ju uppenbarligen.. Jag tycker iallafall att du är jättefin och skulle du se min mage så skulle du nog må lite bättre 😂 Kram! 😘

 7. Anna Nilsson

  Sist jag kommenterade så svarade du att du inte hade ork att träna, du mådde för dåligt. Jag vet hur det är, jag lovar. Jag blir så himla glad att du mår bra av träning, att du kommit igång, jag vet själv hur bra man mår av det, du är så STARK och en riktig förebild.
  Jag äter själv medicin och trots det så kan man ju bli så nere och som du säger alla saker som går mindre bra blir så mkt jobbigare.
  Jag lever själv med en som är elitidrottsman och vet hur det känns att inte va i samma stad, inte kunna språket och aldrig riktigt kan slå sig till ro för man inte vet vart man ska nästa säsong tex.

  Blev en lång text men jag vill egentligen bara säga, du är grym! Det kommer bli bra så småningom med allt!! Gör saker som du blir glad av. Försök att inte tänka för mycket och var bara dig själv. <3 Man är så mycket bättre än vad man känner sig ibland! Och din kropp är grymt snygg! Ge dig själv en klapp på axeln och säg att du är bäst! för du är det.

  Kram anna