Let’s go pink!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Let’s go pink! 

Jag har vart lite sugen på att testa rosa hår länge. När jag alltid gjorde grå toning tänkte jag göra rosa någon gång. Men det blev inte av. Men nu köpte jag den här, 2-10 tvättar! Pastellrosa. Loreal har en ny produkt som jag tänkte testa, men när den inte fanns på 3 ställen så körde jag på den här istället. Jag hade i denna i håret ikväll men det blev knappt rosa alls. Det skimrar lite rosa men det är det. Kanske testar i morgon igen.. Eller så borde jag köpt den från Loreal på en gång.

Jag är för trött för att plugga just nu. Men jag måste.. Svårt att få ihop det med allt man ska hinna med.

I have wanted to go pink for a while. When I did my grey toner I wanted to try pink as well. But I never did. I bought this one today, washes out after 2-10 washes. Pink pastel. Loreal have a new product like this as well. That was the one I was looking for but couldn´t find it. I tried this one but it didn´t happen much. You can see a tiny difference but not much. Might try tomorrow again. Or maybe I should´ve bought the one from Loreal straight away. 

I´m too tired to study now. But I have to.. Hard to get time for everything you need to do. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Jag tänkte tipsa om Schwarzkopf Instant Blush, som finns i flera olika pastellfärger (bl a rosa). Perfekt om man vill byta färg ofta och samtidigt fortfarande ha möjligheten att snabbt gå tillbaka till det blonda igen:)

Annons