Nappy free! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Nappy free!

Lexie är från och med nu blöjfri. Så skönt! Det gick väldigt enkelt att få henne blöjfri. Vi fick hjälp från Nursery också så det hjälpte mycket! Många barn har svårt att vänja sig av med att göra nummer 2 i blöjan. Både Lucia och Lexie hade problem med det. Lucia tog det dock mycket längre tid för än Lexie. Det händer fortfarande olyckor då och då men hon är utan blöja på natten också.

Jag skrev ju förut att hennes humör var väldigt upp och ned. Det har äntligen börjat bli bättre. Hon är mer jämn i humöret och man gör inte lika många fel nu. Det händer så mycket i hennes utveckling och det är så himla kul att se. Hon pratar så mycket mer nu och hennes engelska har blivit så bra. Igår hade hon sagt sin frökens namn på Nursery och sen push me please. En hel mening på engelska! Just det att båda barnen får engelska från början är jag så otroligt glad för.

Lexie är väldigt mysig, generös med kramar och pussar. Men hon är väldigt busig! Hon har en underbar personlighet.

Lexie is from now on nappy free. Sooo nice! It was really easy with her. We got some help from Nursery as well so that helped as well. A lot of kids have a hard time with doing number 2 on the toilet and rather do it in the nappy. Which both of my kids did. Lucia longer than Lexie thou. Still a few accidents but she´s without nappy night time as well. 

I wrote about her bad mood for a while ago. It´s finally getting better. Everything you do is not wrong anymore! So much happening in her development and it´s so much fun. She´s talking a lot more now and her english is so good. Yesterday she said her teachers name at nursery and then “push me please”. A whole sentence in english. I´m so happy that both our kids get to learn english from start. 

Lexie loves cuddles, generous with hugs and kisses. But she loves to do stuff she´s not allowed to do as well, she´s so funny!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig
      josefinlustig

      Det blir en del olyckor fortfarande men det kommer nog med tiden 🙂 Hon blev 2 i September förra året. Så hon är 2.5! Jag tycker att det här med att bli blöjfri är bland det svåraste. Men det är ingen idé att börja om inte barnet är redo. Vi försökte med Lexie för ett tag sen också men det var för mycket jobb. När de är redo så går det enklare! Vi bestämde tillsammans med Nursery att köra all in. Så vi körde all in här hemma och de gjorde det även på Nursery. Så det hjälpte så klart mycket! Man kan alltid börja med att få in en rutin, att varje gång efter de sovit så tar man de till pottan. Sen innan de ska sova.

Annons