Monday with mixed feelings! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Monday with mixed feelings!

I morse kände jag mig så pepp på att det var måndag! Körde ett pass på 2 timmar i gymmet och det var så kul. Sen tänkte jag sätta mig och plugga, men all ork försvann med träningspasset tror jag. Kunde inte fokusera! Så jag åkte till IKEA för att köpa mycket av det som vi behöver till nya huset. När jag går runt där och plockar saker får jag ett sms om att det kan dröja ytterligare veckor. Alltså, vårt kontrakt på det här huset går ut den 12 Mars. Jag tänkte att vi skulle ha gott om tid att flytta för att vi hade 2 månaders uppsägning här. Men så blev det ju inte nu. Jag som är extra stresskänslig just nu börjar känna att det känns väldigt jobbigt med att vänta på nya huset. Mikael ska dessutom iväg 10 dagar i Mars. Det gör det ju inte mindre stressigt.

Jag har huvudvärk och är helt slut. Skulle behöva gå och sova nu känner jag. Mensen knackade på dörren idag och det är nog en anledning. Nu ska jag faktiskt ta en cola och äta choklad. Samtidigt som jag ska försöka plugga. Jag hade satt som mål att försöka göra nästa prov slutet på den här veckan. Men det kommer inte gå känner jag. Hade inte räknat med att Micke ska vara borta hela dagen i morgon och på onsdag. Så det kan bli svårt.

I felt excited that it was Monday this morning. Did 2 hours at the gym and it was so much fun. Then I had planned to study there. But all my energy left with the workout. I couldn´t fokus! So I went to IKEA to get everything we need for the new house. But when I´m there I get a text that it will be even longer before we get it. Our contract it ending at this house soon. I was thinking that we had plenty of time to move because we had 2 months notice on this house. But that didn´t happen. I´m extra sensitive for stress now and I feel that it´s starting to get to me. Mikael is leaving us 10 days in March as well so I have to do a lot of the move myself. That´s even more stressful. If we don´t get it in time before he´s leaving. 

Headache and I´m exhausted. Would like to go to bed now. That time of the month as well so I think that´s a big reason. I´m gonna grab a coca cola and some chocolate and try and study. My goal was to do the next test this week but that won´t happen. I didn´t think about that Mikael is going to be away all day tomorrow and Wednesday. So it will be hard for me to get the time I need. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.