I need more protein! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I need more protein!

Herregud vilket jobbigt träningspass det var i morse! Var helt färdig efter. Tänkte sitta kvar på gymmet och plugga men jag kände inte att det hade gett mig så mycket. Jag ville åka och äta en ordentlig lunch och så behövde jag ha nya ansiktsprodukter då mina krämer tog slut häromdagen. Så det var vad jag gjorde istället. Jag ska läsa 30 minuter nu innan jag ska åka och hämta barnen.

Nu när jag tränar mycket så behöver jag äta mer. Vilket jag har lite svårt med! På lunchen så kämpade jag nästan i mig allt. Så för att få i mig tillräckligt med protein så beställde jag hem proteinpulver och lite annat från Womens best. Borde komma idag eller i morgon. I morgon har jag vilodag så det borde i alla fall komma innan nästa träningspass. Jag tror att det kommer hjälpa mig en hel del. Mina muskler var väldigt trötta från de senaste 2 passen.

Nej, plugga var det. Micke är borta 2 dagar nu så jag lär inte få mycket ro till det i dagarna. Då Lexie är hemma i morgon.

Omg, that workout this morning was so tough! Exhausted after it. Was going to stay at the gym and study after but I felt like it was pointless. I wanted to go and have a proper lunch instead and I needed new products for my face so that´s what I did instead. I´m going to read 30 minutes now before I need to pick up the kids. 

Now that I´m working out more I really need to eat more. But I struggle with that! I tried to eat it all today at lunch. But to get more protein I ordered protein shake from Womens Best the other day. I hope it will be here today or tomorrow. I have a rest day tomorrow so hopefully it´s here before next workout. I think it will help me a lot. My muscles were so sore after the last 2 workouts. 

Study.. I need to study now. Mikael is away 2 days now so I won´t get much peace to study. Lexie is home tomorrow as well. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons