Pancake Tuesday!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Pancake Tuesday! 

Idag är det Pancake Tuesday här i Glasgow. Istället för semlor så fick vi göra pannkaka. Jag gjorde vanliga pannkakor till barnen och proteinpannkakor till mig! Jag blandade ihop det jag hade hemma i mina. Jag hade i 2 ägg, 1 banan, lite havregryn och en skvätt mandelmjölk. Till det grädde, hade valt annat om jag haft något annat hemma. Men jag orkar inte handla med 2 barn, hehe. Jag avskyr att handla mat. Det är Mickes uppgift i vår familj! Ja, grädde, jordgubbar och kokosflarn. Det är väldigt mättande!

Vet ni vad, idag fick jag vårkänslor i kroppen! Blommorna har kommit upp, det är sol och det var till och med så att solen värmde lite. Så himla härligt! Tänk att det är Mars i morgon redan.

Vet ni vad, nu tänkte jag dra i lite ny rosa färg i håret. Den andra funkade ju inte jättebra så nu köpte jag Loreal colorista istället. Får se om det blir något resultat av det. Annars ger jag upp, hehe.

Jag längtar så mycket tills vi flyttar, av en speciell anledning just nu. Att ta fina bilder! Tänk att få ta fina bilder med dina egna möbler, bättre ljus och ja. Allt blir ju bara finare! Nu är jag lat och kör på mobilbilder hela tiden. För att jag är så less på att ta halvdana bilder här i dåligt ljus. Ja, det blir bara inte bra helt enkelt.

Pancake Tuesday today! I made regular pancakes for the kids and I made these protein pancakes for me. I just took what I had at home. 2 eggs, 1 banana, some oats and a tiny bit almond milk. Fry them on low heat in coconut oil. I had cream on top, even thou I would prefer something else. But that was what we had at home and I don´t like grocery shopping. That´s Mikaels thing! So, cream, strawberries and coconut flakes. I´m so full now! 

You know what, I had spring feelings today! Flowers popping up and the sun was out. It was even making you warm! Best feeling. Can´t believe it´s March tomorrow. 

You know what, I´m gonna put some more pink in my hair now. Bought the Loreal one to see if it works. If it doesn´t work, I give up. Hehe! 

Can´t wait until we are moving, for a special reason today. Just to take nice pictures! With your own stuff, better lighting and all that. I´m lazy now and only using my phone. Just because I´m not happy with the result anyway. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons