Live chat!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Live chat! 

Det var länge sen jag körde en live chat så varför inte göra det under hela kvällen ikväll? Har ni något ni undrar eller bara någon ni vill prata med. Om vad som! Skriv i inlägget här så svarar jag direkt bland kommentarerna. Jag känner mig rätt ensam ikväll så det hade vart kul att prata lite mer med er! Saknar familj och vänner extra mycket just nu.

It was a while ago that I did a live chat here. So why not do that tonight? If there’s anything you want to know or if you just want to chat, about anything. Comment in this post and I’ll answer here right away. I’m feeling a bit lonely tonight. Missing my family and friends! So it would be fun to talk to you. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej, tycker du lägger ut skit bra övningar, men gör du någon cardio innan eller efter passen? hur ser ett helt pass ut för dig?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Tack 🙂 Jag kör oftast lite crosstrainer/stair master som uppvärmning. Inte speciellt länge utan 5-10 minuter. Sen kör jag cirkelfys på tisdagar som är mycket cardio, även spinning på fredagar som är en jäkla massa cardio, haha. Sen försöker jag nu få in intervaller i slutet på ett pass som jag kör i gymmet en gång i veckan. Senaste veckan såg ut såhär: Måndag styrka i gymmet, tisdag cirkelfys (gruppass på 45 min), onsdag styrka i gymmet, torsdag styrka i gymmet, fredag spinning. Så en av de dagarna jag kör i gymmet kör jag även intervaller. 10-15 minuter i slutet! Sen tränar jag 4 dagar i veckan vissa veckor. Beror helt på hur det ser ut med barnen och min mans schema.

 2. Sara W

  Hej.
  Vad är det som gör att det dröjer med flytten hela tiden? Förstår din frustation men försök att tänka att för varje dag som går så är ni en dag närmare. Som när man var gravid, lika enkelt positivt tänkande. Haha! 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Först så skulle vi få flytta in rätt snabbt var det sagt, då hade vi 2 månaders uppsägning på det här huset. Så då skulle vi till och med få betala dubbel hyra först var det tänkt. Vilket var skönt att kunna flytta långsamt ut ur det här huset. Sen dröjde deras visum, ägarna av nya huset ska flytta till USA i några år för jobb. Sen sa dem 2 veckor så har vi visumet, sen behövdes något mer så sa dem 2 veckor så har vi det. Nu när dem äntligen fått visumet så dröjer det 10 dagar innan flyttfirman hade tid att komma?! allvarligt. Det kokar i mig. För jag kommer knappt hinna flytta nu innan vi ska till Sverige i April. Har svårt att vara positiv nu för jag har försökt vara det i över en månad. Nu börjar jag bli less. Känns liksom inte som att det kommer hända. Bor i ett kaos, packat kläderna i påsar för en månad sen..

 3. Josefine

  Hej Josefin!
  Jag vet inte direkt om jag har någon fråga men jag vill passa på att skicka lite cyberkärlek. Är sjukt dålig på att göra avtryck här men vill bara höja dig till skyarna. Så himla härlig brud! Blir väldigt inspirerad av dina inlägg och stil. Tack för att du delar med dig av din vardag.
  Hoppas verkligen du får en härlig kväll och att du tar hand om dig och får må så bra som du möjligt kan 😊

 4. Sharon

  Aww no don’t feel lonely we are all hear to talk to you I was showing my daughter your videos fitness Ines she thinks your amazing as do I is Mikael your only family in Glasgow

   1. Sharon

    Aww that must be hard at nights when mikael is away . So I need advice I’m very overweight through having an auto immune disease and my body gets very sore could you show some light excoriates that over time I’d get stronger to do more x

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     You could start with doing exercises with just body weight. Plank, side plank. If you can, do it on your feet. If not, on your knees. Push ups on your knees. Try and see how many you can do. Then do it 3 times. Are you taking walks? Or are you doing any exercise? If your body is sore you could go on a bike or crosstrainer. That´s easier on your knees and so on. xx

 5. Jenna

  I think it would be hard for you because you have two children and your husband is away most times, but you could get a baby sitter or do it when your husband is home. I find your fitness videos interesting I would love for you to train me. And it would be good to do it indoors and outdoors depending on the weather.

 6. Jenna

  When you get your qualification in being a PT will you be taking sessions? If someone asked you just now would you ?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   I haven´t figures out how to yet. Because I will struggle to work in a gym I think, depending on the work hours. I´m not sure how to do it. It´s not really the best weather to do it outside either. I need to figure it out, hehe. Any tips?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Yes!! I miss it. I have planned to do a moving vlog. But we are never moving soo….. Hehe! I will start doing more vlogs, I think it´s a lot of fun.

   1. Chloe Hepburn

    I’ve missed them!! So glad you’re thinking about doing them again! Good luck with the move hope it happens soon!

 7. Marc Cobain

  Hi josefin, I’ve always loved Sweden and I’m going to go on a holiday there with friends next year. So what’s your favourite cities/places in Sweden that you would recommend for a holiday ? 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hi. You should go to Stockholm or Gothenburg. Or Visby, Öland or something like that. That´s really nice in the summer!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   It makes me feel good. That´s the main reason! I feel so much happier and stronger when I work out. And it´s a lot of fun when you work out with friends as well.

 8. Linzi

  aw i’m sorry you’re feeling lonely and frustrated about the house! I feel like i’m on this moving journey with you, haha! what’s your favourite album right now? 🙂 x

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Haha, might be because that´s ALL I´m writing about now. It´s so frustrating and it´s just one things after another. Hate when stuff takes so much longer than it was supposed to. Oh, Zara Larsson just released her new album. So I´m listening to that now. I love her, she´s so cool. And Swedish, hehe. xx

   1. Linzi

    A very good album, so upbeat and happy. I’ve been loving Stormzy’s newest album, makes me feel strong and motivated. So excited to see the new house when it’s done and i’m excited for your next video or vlog! xx

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     I haven´t listened to it, need to do that! I´m so excited to get it done. It´s just chaos now and I hate it. xx

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   One of the best things are that my kids will learn English from the start. And that I´m practicing my English every day!