My big Girl Power painting!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My big Girl Power painting! 

Sådär! Då sitter den uppe. Måste eventuellt fixa en bättre upphängning bara. Inte säker på vad som är bäst. Nu hängde jag bara upp den på 2 skruvar. Jag ville ha en stor tavla på den väggen men kunde inte hitta någon som föll mig i smaken. Så jag gjorde min egen! Den blev faktiskt väldigt bra. Jag är nöjd! Den är nästan finare i verkligheten. Jag ska nog köpa en till canvas som barnen får måla på och sätta upp i deras rum. Det tror jag dem hade älskat!

Jag är sugen på att måla mer! Kanske får bli en tavla till vårt sovrum också, sen har jag en tom vägg i mitt skönhetsrum som kan få sig en tavla. Jag ska kolla på mer inspiration så får vi se vad jag hittar på till de rummen. Så himla kul att göra sina egna tavlor!

Hörrni, jag saknar era kommentarer! Jag vet att jag vart dålig på att svara, men om ni fortsätter kommentera mycket så lovar jag att bli bättre på att svara!? Jag har haft lite mycket bara men det känns som att det äntligen börjar lugna ned sig. Så skönt att den här flytten är klar nu.

There we are! It´s up on the wall. Might have to fix a better way to hang it thou. Not sure how to do it the best way. I wanted to have a big painting on that wall but I couldn´t fine one that I liked. So I decided to make my own. I´m really happy with it. It´s almost better in real. I think I will buy another canvas that the kids can paint on and put on the wall in their room. I think they would love that! 

I want to paint more! Might have to do another painting for our bed room. And I have an empty wall in my beauty room as well. I´m gonna keep looking for inspiration and see what I can paint next. So fun to do your own paintings! 

I miss all your comments! I know I´ve been really bad at answering them. But if you keep commenting I promise I´ll be better at answering?! I´ve just been so busy but it feels like it´s finally getting better. So nice to have the move out of the way. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej!
  Köpte du canvasduken på IKEA? Och vilka färger har du använt? Blir så inspirerad att måla min egen tavla:)

 2. Sophie

  Grymt att du börjar må bättre! Jag har suttit i din situation för ett par år sedan med två småbarn och en man som är borta ofta och känslan när man börjar bry sig om sitt hår och naglar och sånt igen är så skön! Förövrigt älskar jag dina inredningsinlägg och är jättenyfiken på att få se hela huset!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja det går upp och ned nu men skönt när det går uppåt igen! Älskar att fixa sånt för att känna sig lite piggare. Tack! Ska fota mer av huset snart 🙂

 3. Linnéa

  Lite dålig på att kommentera men inne och läser varje dag och hoppas på nya inlägg hela tiden, och ÄLSKAR din snapchat. Bor i Kina för tillfället så det är min höjdpunkt på morgonen när ja vaknar att kolla på dom. Lexie igår med chokladen va såååå söt ! Jättekul och se så fortsätt med de 😀 Kram !!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Kul att du är inne och läser! Haha ja, hon gav inte upp. Hon har just börjat äta choklad, stort misstag. Haha! Gick inte att hålla henne borta längre. Kram

 4. Elisabeth

  Hei Josefin!
  Jeg synes bloggen din alltid er like spennene og jeg kikker innom hver dag 🙂 Liker at du er så ærlig og ekte, og ikke forsøker å fremstille livet som ble annet enn hva det er – med både oppturer og nedturer! Jeg heier på deg og synes du gjør en fantastisk jobb 🙂

  God klem♡

 5. Emmy

  Hej Josefin 🙂 tyckte de är jätte kul att följa dig. Vet att du har tagit paus från yt och förstår verkligen varför men om du orkar hade de varit jätte kul att se en video om erat nya hus när de är klart. Så kan du berätta lite hur du har tänkt när du inreder huset (går ju säkert att jag i blogg form också om de är bättre för dig). Jag och min sambo håller på och renoverar vårat hus och jag älskar din stil ! Fortsätt med de du gör du är grym💪🏻
  Kram Emmy

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Jag ska försöka få till en film så länge jag känner mig peppad för det. Har vart mycket på senaste så jag har liksom inte haft tid. Det tar mycket tid med youtube, redigering osv. Men antingen video eller fler bilder! 🙂 Tack för en fin kommentar! Kram

Annons