On my wishlist right now! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

On my wishlist right now!

Inlägget innehåller Adlinks
Post contains Adlinks

44555340jx_14_a_f

Dessa skorna ville jag ha i julklapp, men då fick jag annat. Älskar dem och de är så jag! Från Balenciaga. Tidig bröllopspresent kanske? Hehe. Eller så kan jag få dem för att jag förtjänar dem. Helt enkelt..

Jag hade matchat skorna till något liknande nedan!

I wanted these shoes for christmas, but I had other things then. I love them and they are so me! From Balenciaga. Early anniversary gift maybe? Hehe. Or I could just get them because I deserve them. As easy as that.. 

I would match them to something like this! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Åh jag vill också ha ett par sånna skor! Men de där passa tyvärr inte min plånbok.
    Vet du några budget varianter? 🙂

    Snygg tavla du gjort också!