Sneak peek on my painting!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sneak peek on my painting! 

Jag målade klart min tavla igår! Sjukt snabb konstnär, haha. Jag är rätt nöjd måste jag säga. Den blev sådär slarvigt bra som jag tänkte mig. Färgerna passar perfekt in i vardagsrummet också. Ska hänga upp den idag så får ni se resultatet sen! Måste bara hitta ett vattenpass så att jag får den rak. 

Idag har jag och Lexie en mysdag hemma. Jag har lagt på brun utan sol som ska sitta i några timmar. Jag gillar inte att göra det över natten för att sängen blir äcklig. Så jag gör det hellre en ledig dag när man bara går hemma. Igår gjorde jag fransarna och i morgon naglar. Börjar känna mig back on track! Jag måste ta tag i matvanorna bara. Jag är så trött och jag vet att det beror på att jag äter för lite och för dåligt. Chiapudding/smoothie till lunch får det bli!

I finished my painting yesterday! Fastest artist ever, haha. I´m pretty happy with it I have to say. It´s just as messy and good as I thought. Colours go perfect with the living room. I´m gonna hang it later and then I´ll show you the result! 

Me and Lexie are having a cosy day at home today. I just put some fake tan on that will be on for a few hours. I don´t like doing it over night because the bed gets disgusting. I rather do it when I have a day off at home. Yesterday I did my lashes and tomorrow nails. I´m starting to feel back on track now. I just have to get my diet sorted. I eat too little and too unhealthy. I´m so tired and I know that´s why. A chia pudding/smoothie for lunch it is! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hur ser dina matvanor ut om du äter bra? 4-5 måltider per dag? Väger du maten? Skulle gärna ta lite tips på bra mat. ☺

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag äter fortfarande för lite tror jag! Jag väger inte maten, räknar ingenting. Går på känsla istället. Vill inte vara så besatt i maten. Jag är inte jättebra på mat! Önskar att jag hade bättre fantasi.

Annons