Let´s pimp this jacket! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Let´s pimp this jacket!

IMG_5238

Jag har kommit in i ett kreativt mode just nu. Först tavlor och nu kläder! Så kul att göra det till sitt eget. Det här är lite av det jag tänkte använda. Får se hur det slutar! Det blir mitt fredagsnöje. Visar er såklart när det är klart, om det blir bra. Haha!

Jag tänker mycket på min morfar när jag är kreativ. Han var så himla duktig!

Hoppas ni får en bra helg!

I´m in a creative mode right now. First paintings and now clothes! So fun to make them your own. This is some of the stuff I was planning on using. We´ll see how it ends! That´s what I will bring this Friday night on. I´ll show you when it´s done. If it´s not too bad! Haha. 

I think a lot of my grandpa when I´m creative. He was so good! 

Hope you´ll have a nice weekend! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Hej! Jag var lite nyfiken på hur de går med ditt företag little one and i? De var länge sen du skrev nånting om de. De har varit så snygga produkter du gjort tidigare så de skulle vara kul att se en till kollektion som du designat 😃 Saknar oxå dina vloggar när vi får följa dig och tjejerna alltid kul att se. Ha en jättefin helg! ☀️

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Nu när jag inte mått så bra på senaste så har inte orken funnits där. Får jag ordrar så packar jag dem och skickar iväg. Men inte mycket mer än så. Vi får se om lusten kommer tillbaka eller hur det blir. Får vänta och se! Ja att vlogga är kul, men otroligt tidskrävande. Så orken har inte funnits där för det heller.

   1. Ellen

    Tack för svaret. Förstod nästan att de var så de låg till. De bästa och viktigaste är ju att du fortsätter att kämpa på med dig själv och ditt välmående. Hoppas du får en fin dag tillsammans med familjen och att solen får lysa på er ☀️ 😊

Annons