Back to square 1 and more medication – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Back to square 1 and more medication

IMG_5268

Morgonen började med att jag tog min medicin som vanligt, på tom mage. Det brände i hela bröstet och magen. Så obehaglig känsla. Efter frukost så blev det lite bättre. Måste komma ihåg att äta något innan jag tar medicinen! På tal om medicin. Jag ringde läkaren och bokade ny tid i morse, fick tid 50 minuter senare. Så jag skippade gymmet och åkte till doktorn. Behövde ny medicin. Men samtidigt så behövde jag prata. För jag har inte mått så bra senaste månaden. Jag tänkte att min semester ensam skulle hjälpa. Men det gjorde det inte. Vi bestämde i alla fall att öka dosen på min medicin. Nu satt jag där och grät hos doktorn igen. Känns som att jag är tillbaka på ruta ett. Jag vill bara vara lycklig. Men det är något som inte tillåter mig det.

Efter doktorn så bestämde jag mig i alla fall för att köra ett kort intensivt pass på gymmet. Jag behövde det helt enkelt. Nu har jag precis ätit en megastor mango, salami och parmaskinka. Samtidigt som jag kollar på gårdagens avsnitt av Kardashians. Sen ska jag hoppa in i en varm dusch. Det ösregnar ute, så tråkigt.

The morning started with me taking the medication as normal, on an empty stomach thou. It was burning so bad in my chest and stomach. Felt so bad! After breakfast it felt a bit better. I have to remember to eat before taking the medication. I called the doctor and booked a new appointment and I got one 50 minutes later. So I skipped the gym and went to the doctor. I needed new medication but I also needed to talk. Because I haven´t been feeling so well last month. So now I was at the doctor crying again. Feels like I´m back at square 1. I just want to be happy. But there´s something that doesn´t let me. 

After the doctor I decided to go to the gym for a short and intense workout. I needed it! I just had a huge mango, peperoni and parma ham. And watching yesterdays episode of Kardashians. Then I´m gonna jump in to a hot shower. It´s poring down outside. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

 1. Sandra

  Stackare! Hoppas verkligen det blir bättre snart? Finns det någonting du kan ändra på/utesluta i ditt liv som gör att du mår dåligt? Förstår att depression är ett tillstånd man befinner sig i men om du mår dåligt/blir stressas av något så är det inte värt det! Ingen kommer tacka dig om du blir sönderstressad och olycklig. Ta hand om dig och familjen!

 2. Sandra

  Stackare! Hoppas verkligen det blir bättre snart? Finns det någonting du kan ändra på/utesluta i ditt liv som gör att du mår dåligt? Förstår att depression är ett tillstånd man befinner sig i men om du mår dåligt/blir stressas av något så är det inte värt det! Ingen kommer tacka dig om du blir sönderstressad och olycklig. Ta hand om dig och familjen! Många styrkekramar

 3. Lina

  Jag har varit sjukskriven sen slutet av oktober pga stress, ångest och depression . Har sakta trappar upp sen på jobbet då jag känt att det varit så mycket bättre! Sen började jag jobba helt igen för två veckor sen, och direkt strejkar kropp och psyke. Kroppen klarar inte av återhämtning på kvällen och jag är konstant trött! Samtidigt som jag gjort massor på fritiden också. Så för mig är den bästa lösningen att ta det lugnare. Tillåta mig att göra ingenting, huset står kvar om än jag inte städar och plockar. Men man blir så himla ledsen när man tyckt att det varit så bra och sen kommer det som en käftsmäll att “jag är nog inte så frisk ” än… hoppas verkligen du får må bättre snart! Träningen tycker jag är så bra för psyket och kroppen! Kanske den bästa medicinen i kombo med vilan.. kram till dig!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Åh exakt så är det för mig också. När jag kände mig bättre så körde jag bara på medan jag hade orken. Men jag tror att det bara blev för mycket. Jag har företaget som ligger som en sten för att jag inte orkar, bloggen ska uppdateras, jag började plugga till PT så jag måste också hitta ork och tid till det, träna, ta hand om barn och hem, flytten till nya huset, få ordning på allt i huset. Ja.. Jag trodde verkligen jag var på väg till att bli frisk. Men tydligen inte. Detsamma, vi förtjänar att få må bra. Kram!

 4. Camilla

  Du behöver inte svara, men har du preventivmedel som påverkar psyket? Vet att många piller kan göra en deppig… 🙁 Hoppas du mår bättre snart! Håll ut, snart är det sommar 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag har spiral, som jag haft sen Lucia föddes. Har inte känt något av det tidigare. Ska väl vara en av de bättre saker eftersom det inte är så mycket hormoner i det. Tack! Kram

 5. Mary

  You’ve done a lot recently. New house that you decorated and all your time at the gym. Try to take it easier. Be good to yourself.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   That´s probably the reason. I thought I was fine and I just went with the flow and it was too much in the end. It´s too much with the business, studying PT, the blog, kids, house, myself..

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx