Almost time for Sweden! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Almost time for Sweden!

IMG_5304

Igår var jag iväg och shoppade lite sommarkläder till barnen. Jag glömmer bort att köpa kläder till Lucia eftersom att hon mest har sin skoluniform på sig. Så det var dags för lite nya kläder inför sommaren helt enkelt. Vi har bokat och vi flyger till Sverige om mindre än två veckor. Galet!

Jag tänkte faktiskt börja packa lite redan nu. För att se om vi behöver köpa något mer eller så! Jag ska även försöka planera min packning bra den här gången. Det händer ju i princip aldrig. Försöka tänka outfits osv. Jag ska ju packa en resväska för hela sommaren. Med kläder för olika väder. Vi har bokat en resa till solen också, skriver om den senare.

Nu har jag bara medicin för 2 månader så jag måste verkligen planera min resa tillbaka hit på grund av medicinen. Eller om jag ska be om lite extra utifall att.

Jag ska göra en lista på allt jag behöver göra och sen bocka av. Jag har börjat med det på senaste och det hjälper mig en hel del med ångesten. Det är så skönt när man får ta bort någon av sakerna från listan.

Nu måste jag sätta igång med att fixa här hemma, städerskan kommer när som helst. Ska försöka få ordning på så mycket som möjligt idag känner jag. Lexie är hemma dock så vi får se hur mycket som blir gjort.

I was out shopping for summer clothes for the kids yesterday. I forget about clothes to Lucia because she´s wearing her school uniform all the time. So it was time for new summer clothes. We have booked our flight to Sweden and we are going in less than 2 weeks. Crazy how time flies! 

I´m actually going to start packing now. Because I want to know if there´s anything we need to get before we leave. Trying to avoid stress. I´m going to plan my packing this time. That never happens. I will plan outfits and really think what I bring. I´m going to fit everything for the whole summer in one suitcase. Clothes for all weathers. We have booked a holiday to the sun as well. More about that later! 

I only have medication for 2 months now so I have to plan when I go back here around the medication. Or I might call and see if I can get some extra just in case. 

I´m gonna do a list of all the things I need to do. I have started with that lately, all the small things. It helps me with the anxiety. It´s so nice to take stuff off that list when you are done. 

I have to get going now. Cleaner is coming soon. I will try to get as much sorted as possible today. Lexie is home thou so we will see how much I can get done. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

 1. Lina

  Bra tips det där med lista! Det ska jag också försöka införa! För jag startar tusen olika grejer så huvudet går på högvarv och det slutar oftast med att det inte blev så mkt färdigställt. Å då kommer besvikelsen. Så härligt att ni åker till Sverige snart! Kul att få vara med familj och vänner! 😊💕

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja jag brukar alltid ha allt i huvudet. Men det blir för mycket! Lättare då att ha det på en lista och sen bara radera det man gjort. Ja det ska bli så härligt! Har inte riktigt fattat det än. Att det redan är semester!

Annons