Back on track with my smoothies! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Back on track with my smoothies!

IMG_5330 IMG_5329

Jag har äntligen kommit in i rutin med mina smoothies igen. Jag bestämde mig för att dra ned på sockret på vardagarna igen. Jag har varit dålig på det på senaste. Jag älskar ju att äta choklad och dricka cola. Är jag deppig så vill jag ha det. Tycker jag att förtjänar något, då är det de. Jag kommer självklart inte vara stenhård med det. Man måste få unna sig. Men inte varje dag som jag gjort för länge nu. Visst tränar jag en del då är det ju ännu mer okej. Men just nu måste jag bara komma in i en bättre vana. Jag tänkte i alla fall anstränga mig nu innan semestern börjar. För jag vet att jag kommer vilja äta allt jag kan i Sverige. LÖSGODIS! Längtar så mycket.

För att undvika godis brukar jag äta mango eller jordgubbar istället. Det funkar okej! Hehe.

Nu är det sol här i Glasgow så jag sitter ute och passar på att få så mycket D-vitamin som möjligt.

 I´m finally back on track with my smoothies again. I decided to be better with the sugar during the week. It´s fine on the weekends. I´ve been so bad lately! I just love chocolate and coca cola. As you might know. If I´m down that´s what I want, if I feel like I deserve something, that´s what I want. I won´t be too hard thou, you have to enjoy life and the things you like. But maybe not every day! I do work out a lot so it´s fine if I want to have some unhealthy things now and then. But for now I just have to come in to a better routine with the healthy stuff. I´m gonna try as hard as I can now before the holiday. Because I know I´m gonna be eating a lot in Sweden. Can´t wait for Swedish sweets! 

To avoid sweets I usually eat mango or strawberries instead. It works ok! Hehe. It´s sunny right now, so I´m outside taking in as much vitamin D as I can. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

  1. Anita

    Älskar också cola och chkoklad men bärjadedricka cola zero istället för vanlig cola. Lite äckligt i början men nu är jag van 🙂 känns lite bättre iaf när den inte är full i socker.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx