We are going here in June! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

We are going here in June!

gallery_greece-rhodes-kolymbia-atlantica-aegean-park__0309100 gallery_greece-rhodes-kolymbia-atlantica-aegean-park_restaurants-bars_0309099 gallery_greece-rhodes-kolymbia-atlantica-aegean-park_pool_0231729gallery_greece-rhodes-kolymbia-atlantica-aegean-park__0292417 gallery_greece-rhodes-kolymbia-atlantica-aegean-park__0247534

Vi bokade en resa till Grekland, i Juni får vi en vecka tillsammans på detta hotell. Bara vi! Som en familj. Det behöver vi verkligen. Inga måsten, bara njuta och ha det bra. Jag älskar att vara på hotell, ingen matlagning, ingen tvätt, ingen städning. Så himla skönt! Himla synd bara att de rummet vi ville ha var fullbokat. Vi hade så gärna velat ha det på nedre plan med direkt utgång till poolen. Att bara hänga där på eftermiddagen hade vart guld. Men nu fanns det tyvärr inte!

Vi ska till Rhodos, så har ni några tips så kom gärna med dem! Har aldrig varit där innan.

 Vi har inte så mycket tid tillsammans i sommar, vi får 17 dagar tillsammans totalt. Men vem räknar? Haha. Det gäller då att prioritera sin tid. Så mycket man vill hinna med men det är så kort om tid.

We booked a holiday to Greece. We are going to be at this hotel a week in June. Just us, as a family. We need that so bad. No cooking, no cleaning, no laundry. Just be together and have a good time. It´s a shame that the room we wanted wasn´t available. The one with a pool right outside your door. Would have been perfect for the afternoon. We were booking too late! 

We are going to Rhodes, so if you have any tips let me know! I´ve never been there before. 

We don´t have much time together this summer, 17 days in total. But who’s counting? Haha. We have to prioritize what to do when we have that short time. So much you want to do but not enough time. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

 1. Maria

  Hej! Exakt det där hotellet var vi på med våra söner för tre år sedan!😊 Vi bodde precis i huset på översta bilden där det är sex balkonger mot poolen! Vi var väldigt nöjd med hotellet! Rhodos är underbart! Åka in till Rhodos stad är ett måste! Gamla stan där är underbar så missa inte det! Faliraki beach är en fantastisk strand och glöm inte att åka till Kalithea och besök deras underbara badställe på Kalithea piges!! Kram från Maria!

 2. Maria

  Vi var där förra året (dock utan alla barn), vi var inne i Rhodos stad och gamla, underbart!!!
  Vi åkte till Lindos, likt mamma Mia filmen☺️
  Jättemysigt!
  Åkte även till en vinby, lite för turistigt kanske, Men köpte med lokala drycker iallafall.
  Lite utflyktsmål till slott och andra forntida saker han vi också med. Kanske inte så skoj för barnen!
  Vi hyrde bil, eller åkte med lokalbussen (väldigt smidigt med både bil och buss faktiskt)
  Någon marknad var det nog oxå där på vägen:)!
  Hotellet där ni ska bo är jättefint:)

 3. Josephine

  Looks amazing and I’m like you just love a hotel break, it’s a total rest from all the chores♡love your blogs and your pictures are fab☆

 4. Ellen

  Åå..va roligt! Har varit på Rhodos för några år sen men bodde på ett hotell där de fanns allt så vi gjorde inte så mycket än åkte in till Rhodos stad en dag 😄 Men där var det fint. De är ju skönt att vara på ett hotell där de finns allt för barnen oxå, då blir de inte något måste att åka någon annanstans. Ha en trevlig helg!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx