Things are finally getting done!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Things are finally getting done! 

Jag har bestämt mig för att göra en walkin-closet i rummet som egentligen skulle vara Lexies. Det ligger bredvid vårt sovrum så jag bestämde att vi ska slå ett hål i väggen och sätta in svarta ståldörrar med glas. Kommer bli så snyggt! Vi har ju ett varsitt sovrum till barnen på övervåningen ändå. Jag har även stora planer med trädgården. Som förhoppningsvis blir gjort snart. Det gick ju som sagt inte som planerat där under semestern. Får se hur mycket jag får gjort nu under sommaren. Det kliar i fingrarna på att få saker gjort medan vi är här. Så det är svårt att låta bli.

I have decided to do a walk in closet in Lexie’s bedroom. It’s next to ours so she can have another room upstairs instead. I’m gonna do a hole in the wall and make black steel and glass doors into the closet. Will be so nice! I have big plans for the garden as well. That’s hopefully gonna be done soon. Was planned to be done while we were on holiday but it didn’t go as planned. I’ll see how much I’ll get done while I’m here this summer. I just want to get stuff done so it’s hard to stay away. 

Jag har fått möbler av min farmor, två såna här fåtöljer och en soffa. Jag tänkte klä om dem och måla en annan färg. Jag tänker sammet, i ljusrosa. Men sen tänkte jag måla trät svart. Vad tror ni om det? Har ni några andra förslag på färger?

I got 2 chairs and a sofa from my grandma. I was planning to get them re done. Pink velvet and maybe paint the wood black. Not sure yet! What do you think? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabella

    Tips är Ateljen Anette Backlund (Skultunavägen) för omklädnad av möbler! Hon är världens snällaste och bäst i stan, och har även jättefin inredning på Ateljen! Kolla hennes instagramsida😘

  2. Lina

    Rosa sammet skulle va skitsnyggt men är heller inte övertygad om att måla träet svart. Kanske rosa även det om du inte vill behålla det som det är? Riktigt snyggt hus!!

  3. Nora

    Tycker du ska behålla träet precis som det är, inte måla det svart. Sammet i vilken färg som helst blir ju helt fantastiskt!