A month is a long time.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

A month is a long time..

Dessa skor då! Köpte dem i Stockholm när vi var där för landskampen.

Barnen ligger äntligen i sängen. Vi är verkligen inne i semestermode när det gäller läggdags. Vilket gör att jag får väldigt lite egentid och inte så mycket ork kvar när de väl sover.

Micke åkte tillbaka till Glasgow idag. Vilket känns riktigt piss! En månad ska vi vara utan honom. Det är jäkligt länge. Det går bättre när jag håller mig sysselsatt. Jag försöker få ordning på vårt framtida hem. Jag vill att allt ska vara klart när den dagen vi flyttar hem. Så det är vad jag sysselsätter mig med nu. Nu ska jag planera hur jag ska inreda vår walk in closet. Men det gör jag från sängen! Fick en liten stund i soffan ensam i alla fall. I morgon ska jag försöka hinna städa lite mer. Det hinns liksom inte med.

Kids are finally in bed. We are in proper holiday mode when it comes to bed time. Which means I don´t get much alone time and not much power left when they are sleeping. 

Mikael went back to Glasgow today. Which sucks! A month without him. That´s way too long! It´s working better when I´m occupied. I´m trying to get our future home sorted. I want everything to be done when we are going to move back. So that´s what I´m doing now. Still a LOT to do thou. Will take time. I´m planning our walk in closet now. But I´m gonna do that from the bed. I had a little time alone in the couch, now bed! Tomorrow I need to try and find the time to clean more. Time is not enough for everything. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.