How to furnish a walk in closet..?! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

How to furnish a walk in closet..?!

Nu är öppningen mellan de två rummen klara! Eller ja, nästan. Ska dit en list på golvet och sen behöver jag ordna dörrarna som ska vara där. Men det skulle jag få prisförslag på i början på nästa vecka. Nu måste jag bara lista ut hur jag vill ha det i garderoben. Det är inte lätt alltså! Jag tänkte ju ha svart stål i dörrarna så jag tänker att jag vill ha stål i själva garderoben också. Men frågan är då om det ska vara vitt eller svart. Sen vill man ju maximera förvaringen så mycket som det går.

The opening is almost done between the two rooms. I´m just waiting to get a price on the doors, I would get that next week. I just need to figure out how to furnish this walk in closet. It´s not easy at all! I´m planning to have black steel on the doors, so I was thinking steel in the closet as well. But the question is then if I should do it in black or white. And I really want to maximize the storage space. 

fjalkinge-hylla-med-lador-vit__0194040_PE350240_S4

Hittade den här på Ikea som jag gillar. Den här stilen tänker jag mig på själva inredningen.

Vet ni vad, jag mår så himla bra just efter jag har bockat av något på “att göra listan”. Nu när jag ringde och fick svar på mina frågor så känns det så mycket bättre. När man vet att det händer saker. Jag älskar att vara produktiv och få saker gjort.

I found this one at IKEA. That´s the style I´m thinking to have on the interior. 

You know what, I really feel good after I have ticked stuff of at the “to do list”. I called and asked about the doors and I have all questions answered now. I know that stuff is happening. I love when things are going forward! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda från Norra Gryta ;-)

    Vitt tycker jag – smälter in bäst för svart blir för mycket kontrast (även om det är snyggt) vilket ju inte alltid är en fördel när det gäller förvaring.