Vår nya fasad? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Vår nya fasad?

90d52026d9ceb62f03e09896d40d1630 auson-tjarvitriol-hus-collage

Okej, min bror visade det här för mig idag. Har velat fram och tillbaka om vi ska göra puts eller måla om huset. För vi behöver verkligen fixa fasaden och byta alla fönster. För att spara in på värmen. Huset är gammalt så det är en del som behöver bytas ut. Men i alla fall, den här fasaden! Liggande panel som behandlats med järnvitriol. Underhållsfritt och håller i många år. Ungefär 50 år läste jag. Jag har ju länge velat ha svarta fönster/dörrar och det passar ju så bra med den här fasaden också. Det här är väldigt mycket jag och det passar bra ihop med insidan på huset och tomten sen. Helheten är viktig!

Ok, my brother showed me this today. I have been thinking a lot on what to do with the facade on our house. We really need to fix it and to change all the windows. To save money on electricity. The house is old so there´s a lot to change and improve. Anyway, this facade! Lying facade treated with iron vitriol(?). You don´t have to do much at all with this later. It will be fine for about 50 years. How good is that? I´ve been wanting black windows and doors for a while now and it would look really good with this facade. It´s so much me and it goes perfect together with the style on the inside and the future garden. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.