New hair and 3 new piercings!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New hair and 3 new piercings! 


ÄNTLIGEN fixat håret! Så jäkla nöjd är jag också. Går ju knappast att bli ljusare än såhär? Hehe. Passade på att göra 3 nya hål i öronen. Är galet nöjd med allt! Fick så många komplimanger för håret direkt. Klippte av 5 cm. När jag är i Sverige så går jag till min svägerska Sanna som är salongschef på Nikita på Erikslund. 

FINALLY got my hair done! So damn happy with it. Don’t think I can get any lighter than this? Hehe. I did 3 new piercings in my ears at the same time. So happy with everything! I got so many compliments as soon as I stepped out of the salon. I took 5 cm off the length. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Thea

  Fy faen, du er RÅLEKKER! Elsker virkelig hårfargen! Sliter det mye på håret ditt å ha det så lyst? Og vippene dine er faktisk flotte! Hvilken type vippeextension har du, hvilken lengde osv?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Men tack!!! 🙂 Ja det sliter en del på håret. Fast mitt hår har lätt att bli ljust, så krävs inte så mkt utan jag färgar bara utväxten och lägger i en nyansering sen. Jag har volymfransar 🙂 Oklart vilken längd, men jag har D böj.

 2. Julia

  Alltså drömmen att ha ditt hår!😍 Mitt super blonda hår tenderar att bli dassig och grönt! Brukar ditt hår bli det? Och har du tips på vad man kan göra åt?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Mitt blonda brukar inte bli grönt. Fråga din frisör efter något emot det 🙂 Det blir grönt om man badar mycket i klor vet jag.

 3. Elin

  Åh, du passar i allt! Älskar färgen på håret!!! 🙂
  Jag har lite uppfräschning av mitt hår nästa vecka. Som tur är ska jag fylla på mer fler ljusa slingor, blev ännu mer pepp nu!