contact@josefinlustig.com – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

contact@josefinlustig.com

Josefin Lustig-23

Okej, dags att lägga i en extra växel. Jag fixade just i ordning mina mail adresser. Från och med nu kan ni maila mig på contact@josefinlustig.com.

Jag fick väldigt mycket energi och inspiration på semestern till att skapa inlägg och jobba hårdare med blogg, instagram och youtube. Igår kände jag mig inte lika peppad men jag vill försöka få till 2-3 inlägg om dagen. Jag har ju så mycket olika ämnen som jag brinner för, skönhet, träning, mode, vardag..

Om ni fick välja, hur många inlägg skulle ni vilja ha per dag? Och vad skulle de helst handla om? 

Ok, it´s time to step up my game. I just sorted my new emails. From now on you can email me at contact@josefinlustig.com

I got so much energy and inspiration on the holiday to create more blog posts and to work harder on the blog, instagram and youtube. I didn’t feel as inspired yesterday thou. But ideal would be 2-3 posts a day. I have so much different things that I like, beauty, training, fashion, every day life.. 

If you could choose, how many posts would you like a day? And what would they be about? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melene

  Träning, mode och vardag är det jag älskar i din blogg så jag läser gärna massor om det 😊 Älskar din blogg och det är kul att följa dig! Du är stark som klarar av att vara så mycket själv som du är ❤️

 2. Viktoria

  Har läst din blogg i många år tycker verkligen att den är jättebra en skön bladning av de mesta. Tycker att det är så skönt att du är så ärlig om hur allt är, fortsätt så du är en jätteinspiriation 🙂 kram

 3. Felicia

  Jag gillar att läsa om inredning och inlägg om outfits/kläder, du har ju så ball stil! 🙂 Tycker det räcker med två inlägg per dag, inte fler.

 4. Elin

  Fortsätt som nu, tycker det är en bra blandning 🙂
  Upplever att många uppskattar när du skriver om när du tex inte mår bra eller tar upp såna ämnen.
  Skulle vara kul och läsa om vem du var när du var yngre, vad du jobbade med, hur du var (och ja, du är ju fortfarande den personen såklart) och hur du har blivit den du är idag. 🙂 Om du förstår hur jag menar, hehe

   1. Malin

    Hej Josefin! Jag vill gärna se mer modeinlägg! Inte bara när du är fixad, utan även everyday outfits. Du är en inspiration 😊

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Mina everyday outfits är gymkläder 😅 men jag håller med. Jag saknar att göra outfit-inlägg. Så det kommer det mer av!

Annons