It’s tough to always have to be the strong one. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

It’s tough to always have to be the strong one.


När jag ser andra som är väldigt nära sina föräldrar blir jag faktiskt avundsjuk. Att ha sin mamma som sin bästa vän till exempel. Jag känner mig ofta väldigt ensam. Jag får klara mycket själv. Det har gjort mig stark men ibland hade det vart så himla skönt med en hjälpande hand. Att alltid kunna luta sig mot någon. Men jag är den som måste vara stark för mig själv. Men jag försöker bara vända det till något positivt. Det jag saknar kommer jag ge mina barn! Man lär sig alltid något av det bra och det dåliga. Jag tänker ge mina barn allt det jag har velat ha. De ska aldrig behöva känna sig ensamma. Aldrig! De ska känna att jag är deras bästa vän. Jag är glad att jag fick barn tidigt. För jag vill vara deras bästa vän länge. Jag vill alltid finnas där för dem. Jag ska mata dem med kärlek och närhet så de aldrig ens ska tveka på att jag älskar dem. Jag ska säga att jag älskar dem VARJE DAG. De ska aldrig tveka! 

When I see others that’s really close to their parents I can actually get jealous. To have their mum as their best friend for example. I often feel lonely. I have to do a lot of things on my own. It has made me strong. But sometimes it would be nice to have a shoulder to lean on and a helping hand. I’m the one that always has to be strong. I’m trying to turn that to something positive. What I’m missing I will give my kids. And more! You always learn from the good and the bad. My kids will never have to feel alone, never! They are going to feel that I’m their best friend. I’m happy I got kids early, because I want to be their best friend for a long time. I want to be there for them, always. I’m gonna feed them with love and hugs! I don’t want them to ever hesitate that I love them. I’m gonna tell them, EVERY DAY! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Kämpa på fina du❤️. Jag önskar också att min mamma var min bästa vän men precis som du satsar jag på att alltid & föralltid vara mina barns bästa vän

Annons