I’m finally trying skin tightening!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I’m finally trying skin tightening! 

Sponsored post!

Äntligen så har jag hittat ett ställe här i Glasgow som gör precis det jag letat efter. Idag var min första behandling och vi bokade in en ny till nästa vecka. Dessutom bestämde vi oss för att köra ett samarbete. Så kul när det är något jag verkligen velat testa länge.

I have finally found a place here in Glasgow that does exactly what I´ve been looking for. I had my first session today and we booked in another one for next week. 

Före och efter EN behandling. Jag valde att göra insida lår, magen och rumpan. Jag är så peppad på att se mer resultat senare.

Before and after ONE session. I decided to do inner thigh, tummy and bum. I´m so excited to see more results later. 

Behandlingen heter Venus Freeze. Vad det gör? Minskar fett och stramar åt huden. Minskar celluliter också. Perfekt! Jag håller er uppdaterade med resultat. Även efter nästa behandling så klart.

Man kan till och med göra på dubbelhakan och ansiktet. Dem lasrar även bort hår, som jag länge velat göra också. Så finns allt här. Så jäkla bra.

Ni kan läsa lite mer om det längst ned i denna post.

www.aestheticcosmetics.com

@aestheticcosmetics 

Treatment is called Venus Freeze. What it does? Reduce fat and tighten the skin. Helps with cellulites as well, perfect! I´ll keep you updated with more results. After next session as well of course. 

You can even do your double chin and face. They also do hair removal, which I´ve wanted to do for a long time. They do both, how perfect?

More info about the treatment: 

Venus Freeze is actually a heat treatment, the name comes from us Freezing time and turning the clock back. 
Ideal for all ages above 18 and ladies who are not breast feeding. 

Not just for girls, it’s very popular for men who are wanting to stay at the top of their game. Helping to remove stubborn fat areas that can’t be shifted with dieting or trips to the gym. 

The science is radio frequency and magnetic pulse. These two techniques combined are what shrink fat cells and tighten the skin. We use heat to trick the brain that an injury has occurred. This sends new blood to the area and rebuilds the skin structures from the inside out. Only our bodies natural products are used in this treatment. Our own collagen and elastin are what rebuilds the skin making it pump and tight thus giving a youthful appearance again.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Jag känner lite skillnad efter första. Men ska bli spännande att göra fler behandlingar. Har aldrig testat något sånt innan, jag har vart skeptisk men kul att testa iaf. Så får vi se om det funkar ☺️

 1. Cissan

  Fungerar det verkligen? Kände precis som du med lös hud efter graviditeten men jag tycker du ser fantastisk ut när man ser dina bilder. Jag provade med egna wraps och det fungerade men bara för stunden. Det som verkligen fungerade för mig var dock Plankan 6-12min/dag i kombination med jackknife och knee to elbow.
  Hoppas behandlingen fungerar, så jag vet vad jag ska söka efter den dagen jag får nog av strikta matmenyer och övningar. 😃 Håller tummarna!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Det får vi se! Men jag känner skillnad efter första behandlingen. Ska göra fler och ni får hänga med på resan. Blir spännande! Jag tränar 4-5 gånger i veckan men det hjälper inte mot lös hud efter graviditet. ☺️

Annons