Back on track with my workouts! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Back on track with my workouts!

img_3687.jpg

Här är senaste bilden jag la upp på mina resultat från träningen. Det var väldigt länge sen! När vi bodde i förra huset. Måste bli bättre på att fota resultat. Är ju så kul att se hur långt man kommit.

Tänkte kolla med er om ni skulle vilja se mer träning, med resultat och vad jag tränar?

Igår körde jag spinning på morgonen, var kvar på gymmet och åt efter. Sen bestämde jag mig för att köra lite stryka i gymmet innan jag åkte hem och la mig på soffan. Wow, vad övningarna tog på rumpan. Kände det redan igår innan läggdags att jag skulle få ont. Så stel när jag vaknade, men jag älskar den känslan. För då vet du att det verkligen tar! Micke var ledig idag så vi åkte till gymmet, mest för att jag behövde duscha och vi har inget varmvatten hemma. Det är något fel. Men jag körde ett litet pass på gymmet ändå. Skönt såhär i efterhand!

Here´s the last picture I posted with my progress from the training. Long time ago! It´s from the old house we lived in. Have to be better to take pics of my results. It´s fun to see how far you have come. 

Wanted to ask you, if that´s something you would like to see more of, with results and what I do in the gym? 

I had a good workout yesterday. Spin in the morning and then I stayed and had food in the gym. Decided to go back in and do some glutes. Wow, it was a really effective workout. I could feel my bum was getting sore in the evening before bedtime. Was so sore when I woke up this morning. But I like that, then you really feel that it´s working. Mikael was off today so we went to the gym. Mostly because I had to take a shower. It´s something wrong with our hot water. But I had a workout as well. So nice after you are done! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons