What camera should I go for?! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

What camera should I go for?!

panasonic_dmc_gh5_mirrorless_micro_four_1283257

Panasonic GH5HR-EOS-M5-EFM15-45-3QBACKLCD-CL_4_xl

Canon EOS M5

Okej, jag har bestämt mig för att köpa en ny kamera. En som jag gör sig bra både till video och foto! Jag har gjort min research och det lutar åt någon av dessa två. Men ingen av dem fanns i butik så jag kunde inte testa dem. Just nu känner jag att det lutar mer åt Panasonic GH5. Den ska framförallt vara smidig att ta med sig. Sen vill jag ha lite olika funktioner, men allt det jag söker efter har båda dessa kameror.

Har ni testat någon av dessa? Har jag en kamerafantast som läser? Jag måste som sagt beställa online. Helst igår, hehe.

Ok, I have decided to buy a new camera. One that´s really good for both photos and video! I have done my research and it´s leaning against one of these two. But they didn´t have any of them in store so I couldn´t test them out. Right now I think I rather buy the Panasonic GH5. It has to be small and easy to take with you everywhere. And there´s some functions that I need them to have. But both of these have that. 

Have you tried any of these? Do I have a camera lover that´s reading? I need to order it. I want it yesterday, hehe.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.