Sorry but not sorry – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sorry but not sorry

Josefin Lustig-8 Josefin Lustig-5Josefin Lustig-4Josefin Lustig-3Josefin LustigJosefin Lustig-2

Bästa köpet inför hösten. Dessa skinnbyxor från Topshop. SÅ mjuka och satt perfekt. Känns inte som att dem kommer tappa formen heller. Som många gör! Fuskskinn är det.

Det här med att bestämma sig för vilken kamera man ska köpa. Jag satt på youtube i 3 dagar och kollade på reviews. Kunde inte somna igår för att jag plötsligt hittade en ny kamera som jag istället kände för. Idag beställde jag den. Blev alltså ingen av de jag postade igår. Men en liknande! Sen så var jag ju tvungen att hitta det perfekta objektivet för mina önskemål. Haha! Nu sitter jag och letar efter en liten mikrofon som kan sitta på sidan av kameran, om det ens finns några såna. Men sitter den på kameran så skymmer den skärmen när man har den uppfälld mot sig. Ska hämta ut den nya kameran i morgon, då får ni se vilken det blev.

Best buy for the autumn. These leather trousers from Topshop. SO soft and perfect fit. I don´t think they will loose their shape either. Which a lot of them do. 

To decide what camera to buy is a pain. I have been watching reviews on youtube now for 3 days. I couldn´t sleep last night because I found another one that I could get. I ordered that one today. So none of the ones I posted yesterday. A similar thou! And then I had to do research on what lens to get with it. That cover all my needs. Now I´m looking for a microphone for that one that can go on the side. Can´t put it on top of the camera because it will be in the way for the screen when I fold it up to see myself. I´m gonna get the new camera tomorrow so I´ll let you know which one I got tomorrow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons