My new vlog camera!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My new vlog camera! 

Det blev till slut en Canon EOS M6. Jag tror att denna har allt som jag behöver! Så peppad på att testa den. Jag valde att köpa ett 11-22 objektiv till, som är vidvinkel. Så man får med mer i bilden! Jag lyckades även lösa mikrofonen så den är beställd också. Kommer om någon dag.

Idag tog jag en dag att bara göra ingenting. Eller ja, jag skippade träningen. Åkte och köpte en kruka, planterade om 2 växter. Tvättat kläder. Duschat. Hämtat kameran och handlat mat. Jag önskar att jag hann med en nap dock. Är så himla trött! Jag tog förresten blodprov förra veckan. Väntar på svar från det. Får det nog i morgon eller onsdag. För att se om jag har brist på något eller eventuellt något annat fel.

Nu måste jag åka och hämta barnen! Micke åkte iväg med landslaget idag. Han är borta en vecka. Så segt! Jag som inte ska stressa och så för minnet. Men allt blir stressigt med barnen när man får göra allt själv, om man också ska hinna klä på sig kläder själv också. Få i ordning barnen på morgonen, ut med hunden, packa lunchbox osv.

I decided to go for a Canon EOS M6. I think this one does everything that I need it to do! I´m so excited to try it out. I decided to get a 11-22 lens to go with it. Wide angle! So I can get more into the picture. I also sorted the microphone problem so I´ve ordered one and it´s on it´s way. 

I took a day to relax today. Or I skipped the workout anyway. I went to buy a new pot and fixed 2 plants at home. Been washing clothes, showered, picked up the camera and grocery shopping. I wish I had time for a nap thou. I´m so tired! I took blood tests last week. I´m waiting for the result from that. It´s to see if I lack anything or if it´s anything else that´s not right. 

I have to go and get the kids now! Mikael left early this morning, meeting up with the national team. He´s away for a week. And I´m not supposed to stress and sleep a lot, with the memory thing. Good luck with that.. Everything is stressful getting 2 kids ready in the morning, taking the dog out. And to even get dressed myself. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons