THE WINNER OF THE GIVE AWAY IS… – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

THE WINNER OF THE GIVE AWAY IS…

be8f5f23-a3ea-4d52-9680-9f0ea1116cf5.jpg

Först och främst måste jag säga att jag önskar att jag kunde ge en tröja till er alla! Förhoppningsvis kan vi köra en liknande give away snart igen. Ni ger mig så otroligt mycket så det gör mig bara glad att kunna ge något tillbaka till er.

Men, stort grattis till Hollie Gibson!

First of all I have to say that I wish I could give it to all of you! Hopefully we can do another give away soon again. My followers give me so much and I´m just happy that I can give something back. 

Congratulations to Hollie Gibson! An email is coming your way soon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Kikar ibland in på din blogg och jag tycker du verkar vara en härlig tjej,cool morsa med egen cool stil.Du tar upp alla delar av livet,fram o baksidor och mixar skönt med familj,barn och inredning.Önskar dig allt gott!

Annons