Bag strap as camera strap – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Bag strap as camera strap

Jag vill ha ett coolt, vad kallar man det.. band? Kameraband? Jaja. Jag vill i alla fall ha ett snyggt till min nya kamera. Så att det blir som en accessoar samtidigt. Dessa två är från Fendi, de kom upp när jag sökte på pinterest. Det är alltså till väskor. Men jag vill ha ett fluffigt till min kamera! Dock inte ett som kostar flera tusen som dessa två gör. Jag beställde ett liknande det högra nu från Zara, det sitter på en väska. Så vi får se hur det blir! Kommer hem i morgon. Men jag har inte hittat något fluffigt som passar. Fanns ett på Zara också men det hade guldiga spännen, vilket inte passar! Jag får leta vidare. Kul att kunna byta till kameran och göra den mer fashion!

I want a cool strap to my new camera. So it will be like a accessory as well. These 2 from Fendi came up when I looked for straps on pinterest. These are for bags thou. I want a fluffy one for my camera. But not for that much money! I ordered one similar to the right one now from Zara, it´s on a bag. So we will see how that will turn out. Good I hope! It will be here tomorrow. But I haven´t found a fluffy one. Only one with gold details and that doesn´t go together with the camera. I´ll keep looking. So fun to make the camera more fashion! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.