And they are mine!!!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

And they are mine!!! 

Jag måste ha världens finaste och bästa följare! Jag la ju ut att jag ville ha dessa skor. En tjej som jobbar på 59:an i Umeå sa då att dem kunde skicka dem hit om jag inte hittade dem någon annan stans. Så dessa galet snygga skor hämtade jag ut idag! Jag är så glad för dessa. TACK Frida!

Jag är så peppad på att fota outfits med dessa nu. Solen sken precis, men nu ösregnar det! Ska göra mig i ordning i alla fall så jag är redo att fota när det inte regnar.

I must have the best readers ever! I posted that I wanted these shoes for a while ago. Couldn´t find them anywhere here in the UK so a girl from Sweden said she could send them to me. They had them in store where she´s working. I got them today! I´m so happy. Thank you Frida! 

I´m so excited to take outfit pics with these shoes now. Sun was just shining but now it´s pouring down. I´m gonna get ready anyway so I´m ready to head out when it´s not raining. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons